Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Update: Lista lui Crin: Primele victime

Update: Lista lui Crin: Primele victime

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

Surpriza neplacuta privind condamnarea definitiva la doi ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie a primarului din Baia Mare Cristian Anghel ar putea fi urmata de o alta: primarul Devei Mircia Muntean, tot liberal, ar putea avea o soarta identica. Problema liderilor PNL consta in aceea ca atat Anghel, cat si Muntean sunt membri ai Biroului Politic Central al liberalilor, din echipa lui Crin Antonescu. Ingrijorarea liberalilor vine din faptul ca, in momentul in care si-a constituit echipa, actualul sef al liberalilor nu a tinut cont de problemele cu iz penal ale unor liberali. “Ce fel de conducere are partidul asta care a pus in noua structura de conducre numai oameni cu iz penal?! Pentru ca daca au facut propunerile astea… ori secretariatul general nu a stiut ca exista primari cu astfel de probleme ori s-a facut intentionat”, a comentat un lider PNL.

 

 

Primarul liberal Cristian Anghel face puscarie

Doctor in mecanica tehnica, primarul Cristian Anghel ar fi trebuit ca pe data de 19 martie sa sustina public teza de doctorat pentru a-si lua titlul de doctor in administratie publica. Numai ca sentinta data miercuri de Curtea de Apel Cluj ii da peste cap planurile primarului liberal care a fost condamnat definitiv la doi ani si sase luni de detentie pentru coruptie. Anghel a fost acuzat ca a permis achizitia de catre Primaria Baia Mare a unui imobil de la un intermediar, cu peste 500.000 de euro, dupa ce acesta tocmai il cumparase cu 150.000 de euro, doar cu un precontract. Contactat telefonic de ziuaveche.ro Anghel a refuzat sa faca vreun comentariu fiind vadit surprins de ceea ce i se intampla. La fel de surprinsi sunt si colegii de partid ai lui Anghel care sunt de parere in majoritate ca primarul trebuie sa ia decizia cea mai inteleapta de a se suspenda din PNL pana la edificarea situatiei. Deputatul Alina Gorghiu, avocat de profesie, ne-a declarat ca este stupefiata de veste incat nu-i venea sa creada, desi stirea era confirmata din mai multe parti. Anghel este in prezent si membru al Biroului Politic Central al PNL, functie castigata la ultimul Congres al liberalilor, unde acesta a fost pe lista propusa delegatilor de presedintele Crin Antonescu. La ora difuzarii acestei stiri liberalii sunt adunati intr-o sedinta la sediul central din Aviatorilor pentru a iesi cu un punct de vedere in privinta acestui eveniment.

0 comentariu

Rasputin 26-02-2010 - 17:51

cînd l-om chema noi…

Pribeagul 26-02-2010 - 18:26

Acum citeva minute era… in aer si ne spunea ca n-are nici un motiv sa nu fie.

Ce ti-e si cu functiile astea. Vorba unui presedinte de CAP de altadat: grea e viata de… presedinte. Dusmanul de clasa nu doarme.

umilul 26-02-2010 - 18:54

inteleapta a guvernului actual…..
Da nici asta nu ar fi aparut daca Nea Vladescu nu ar fi convins ca in scurt timp nu va mai fi menestru… asa ca asta,decizia,vine ca un fel de razbunare, ca nu el l-a vrutara pe Andrei, i-a venitara mutarea in plic…si acu se razbuna
Cat despre Andrei, vise si senzatii in nas placute
ps.m-ati innebunit cu textele alea din imagine,parca sunt scrise de retardati

george nemteanu 26-02-2010 - 21:25

Este interesant cum unii tipi inteligenti se baga singuri in tarate. Mai ales in aceste momente cand guvernul Boc este o adunatura de incompetenti si farsori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult