Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Prioritatea zero a PDL, în viziunea lui Vasile Blaga

Prioritatea zero a PDL, în viziunea lui Vasile Blaga

scris de M.A.
1 afisari

Prioritatea zero pentru PDL o reprezintă organizarea, disciplina şi demersurile pe care trebuie să le facă pentru realizarea unui puternic pol de dreapta care să se opună USL, a declarat duminică Vasile Blaga, preşedintele partidului.

Prioritatea zero a PDL în viziunea lui Vasile Blaga

Prioritatea zero a PDL în viziunea lui Blaga

Prioritatea zero pentru PDL în vederea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare este organizarea, disciplina şi demersurile pe care trebuie să le facem pas cu pas, care depind de noi, pentru realizarea unui puternic pol de dreapta care să se opună USL„, a spus Vasile Blaga, la sediul PDL, unde duminică are loc prima şedinţă informală a noii conduceri a partidului, transmite Agerpres.

El a adăugat că în prima discuţie informală a Biroului Permanent Naţional al partidului, se vor pune în aplicare informal, iar luni formal, deciziile luate în Convenţie, deciziile luate în rezoluţia adoptată duminică şi se va stabili pentru fiecare prim-vicepreşedinte priorităţile şi îndatoririle. Blaga a mai spus că organizaţiile care au avut rezultate proaste la alegerile locale vor fi analizate una câte una.

1 comentariu

Den Siao Pin 03-07-2012 - 10:54

Da Domnule, asta trebuie sa fie prioritatea PDL sa devina, de va putea, un partid serios, o opozitie credibila. Numai cu injuraturi, cu mizerii tip Monika Macovei, cu declaratii hazardate, cu ura permanenta si cu regretul pierderii puterii nu se poate recladi un partid. Desi sunt simpatizant – nu stiu de ce !!!- USL doresc un PDL adevarat, puternic, matur, serios si cu oameni necompromisi…macar la varf! O fi posibil ? Daca asa zisii elitisti vor face pasul inapoi macar o vreme este posibil .Succes Domnule Blaga.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult