Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PRM şi PNG, alianţă pentru alegerile locale şi parlamentare

PRM şi PNG, alianţă pentru alegerile locale şi parlamentare

scris de Marius Bâtcă
289 Afisari

Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali merg umăr la umăr la alegerile locale şi parlamentare. Ei au bătut palma pentru o alianţă PRM – PNG care va avea candidaţi comuni în toată ţara, în toate localităţile.

Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali (realitatea.net)

Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali (foto: realitatea.net)

Preşedintele PNG, George Becali, a anunţat, vineri, după şedinţa Consiliului Naţional, că partidul pe care îl conduce va participa la alegerile locale şi parlamentare în alianţă cu Partidul România Mare.

Vadim va fi şeful. El se va ocupa de toate. El va propune candidatul pentru Primărie, al va hotărâ ce şi cum”, a declarat Becali la finaul şedinţei. El a precizat că va fi camaradul lui Vadim şi îl va sprijini din toate punctele de vedere. La rândul său, preşedintele PRM, Vadim Tudor, a recunoscut că i-a făcut mai multe oferte lui Becali, dar nu l-a presat şi l-a lăsat să aleagă.

“M-a sunat aseară fratele meu Gigi şi mi-a propus să mergem împreună la toate tipurile de alegeri, aşadar, voi merge înainte alături de camaradul meu de arme”, a precizat Vadim.

Viitoarea alianţă va avea candidaţi comuni în toată ţara, în toate localităţile iar numele candidaţilor vor fi stabilite în comun, mai mult de Corneliu Vadim Tudor, în calitate de frate mai mare, a spus Becali. În încheiere, Becali a recunoscut că-şi doreşte o Românie condusă de Vadim Tudor şi un Guvern din care să facaă parte Ponta, ca ministriu al Justiţiei şi Antonescu, la Ministerul Educaţiei.

12 comentarii

gianina 16-03-2012 - 15:01

SA-L LUATI SI PE DAN DIACONESCU SA FITI TREI BOLNAVI CU CAPUL…

digital 16-03-2012 - 15:35

hahaha….de unde dreq ați mai scos-o și pe asta?!…hahaha

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 16-03-2012 - 15:53

Dan Diaconescu, singurul politician cu coloana vertebrala dreapta a distrus si devaluat toate scenariile actualilor scelerati din politica romaneasca: Ponta, Crin, Basescu, Vadim, Becalim, etc. Toti acesti trepadusi ordinari au crezut ca Dan Diaconescu este o marfa usoara de „ciordit”. Toti si-au spus in sinea lor: „Lasa-l sa cistige capital electoral, si pe urma il luam de partea noastra”. Asa au inceput sa apra pe piata si primele rumori, minciuni, exagerari despre PP-DD cum ca nu este nimic altceva decit unealta pdl-ului, asul din mineca lui Basescu, o alta petarda a usl-ului, etc. Dupa citeva luni de zile, realitatea a demosntrat ca adevarul este altul. Adevarul este ca Dan Diaconescu este un politician provenit din tagma jurnalistilor, omul care vede si percepe politicul ca pe o datorie donata cetateanului, ca pe o activitate in care oportunistii, populistii, otrepele comuniste nu au ce cauta. El a anuntat din primele zile de constituire a PP-DD-ului ca nu va face nici un fel de alianta cu pdl+usl=aceeasi mizerie. Circari marunti de teapa lui Vadim si Becali, care s-au folosit de DD si de postul lui tv ca sa se propulseze in viata politica a tarii, au ramas si ei de caruta fiind refuzati categori de Dan Diaconescu, la partidul caruia colegii intregi din teritoriu ale prm-ului si png-ului, in numar de mii si mii de membri au trecut in corpore la PP-DD. Iata-i acum incercind sa-si salveze funduletele lor urit mirositoare incercind o alianta prin care sa-si pastreze loculetele lor caldute de la Bruxelles, prin intermediul carora sa se lauda in fata amaritilor de romani ce importanti sint ei! Cea mai mirsava facatura comunista de dupa 1989, CNA-ul, format din 5 membri de la usl si 6 membri de la pdl=aceeasi mizerie, s-au unit pentru a distruge acest partid, PP-DD-ul anulind postului tv otv, licenta de frunctioanre din cauza refuzului categorc al lui Dan Diaconescu de a accepta vreo alianta cu partidele mafiote ale Romaniei, usl-pdl=aceeasi mizerie. In tot acest timp, canale care promoveaza sexul si pornografia sint prezente pe toate cablurile tv ale tarii fara sa la interzica nimeni functionarea, ca si tuturor celorlalte canale straine, care, nici unul dintre ele nu au primit vreo licenta de functionare de la CNA. Romanii se afla in postul pastilor. Se prea poate ca Dan Diaconescu sa aibe soarta lui Cristos, metaforic vorbind, suportind atit de multe umilinte din partea detractorilor din cauza faptului ca si-a pus in joc toate fortele lui pentru salvgardarea neamului romanesc de la pieire. Acum se da o lupta pe viata si pe moarte cu fariseii si uzurpatorii neamului romanesc, usl+pdl=aceeasi mizerie, si poporul roman insusi caruia nu i-a mai ramas decit o singura si unica speranta: Dan Diaconescu, otv-ul si PP-DD-ul. Doamne, ajuta-i pe romani.

K.Luger 16-03-2012 - 17:37

anonimule, pare ca faci parte dintre maidanezii salvati, odata, de „tribun” si „adapat” la turma de oi, de catre jiji ??? Acum, ca orice cotarla jegoasa, te apuci sa musti mainile care te-au hranit si adapat ! „neamul” de care „vorbesti” este neamul rrromanes, cu bulibasha de la zero tv in frunte, si cu slugoi ca tine la coada haitei !

Ciu Huhu 16-03-2012 - 18:24

DD e tigan, PP-DD e tiganie ordinara!

remi 16-03-2012 - 19:43

Pd-ul a incurajat dezvoltarea ppdd pt.a lua din voturile USL.Ca a sperat sa se lipeasca in ,,alba ca zapada,nu stiu.Sau in ,,miscarea populara.Ce a sperat pd-ul nu stiu,stiu doar ca nici asta cu otv-ul nu i-a iesit.Dar acest partid al prostilor va avea sub 5% in alegerile generale…Garantat,chiar daca procentul prostilor din RO e mult mai mare…Dar in sondaje raspund iar la alegeri nu se vor duce….

प्रिंस Parpanghel Carpathians 16-03-2012 - 19:24

In …sfarsit , lee vine mintea (ceea din urma a PATRIhOTZILOR) si doua personalitati de certa valoare recte Tribunelu si Jiji Fecala au facut un legamant politic de 24 KaKate, singura dilema care se naste este urmatoarea: Cine va fi poortatoarea de imagine , tot ZAvoranca?!? iar mascota ramane MITZURA s-au BIDEU ????

un roman verde 16-03-2012 - 20:27

vadim si becali… in traducere libera tusea si junghiul… Auzi bre nea Gigi, o sa iei matale atatea procente in alegeri, cu frati-tu intr-ale camasii de forta cu tot, exact cate titluri a luat Steaua cu talica patron!

vic 17-03-2012 - 19:31

urmeaza usl ,la cite ciori au in interior” merita sa se alature pp dd ,parca jidanu’ felix e ‘ evreu ,…tot o cioara borita

vic 17-03-2012 - 19:33

urmeaza usl ,la cite cio ri au in interior” merita sa se alature pp dd ,parca jida nu’ felix e ‘ evreu ,…tot o cioa ra borita

urbos 17-03-2012 - 19:53

Ne vom caca pe cadavrul Kiorului. Sa fii aproape.

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 17-03-2012 - 19:59

…A kakaTurbos : Pe ,mormantul catz.ellei de matt.a ai vrut sa spui,iar kkt.si cacareaza curge din tine perorrales!MADER fock your, garbitsch!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult