Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PRM si PSD viseaza la nivelul Capitalei

PRM si PSD viseaza la nivelul Capitalei

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Pesedistii si peremistii au decis ieri sa colaboreze la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), au anuntat liderii celor doua formatiuni Corneliu Vadim Tudor si Marian Vanghelie. De altfel, seful PRM a rupt teatral Protocolul initial semnat cu PDL si a anuntat si retragerea sprijinului politic celor trei consilieri ai partidului sau din CGMB.


Inlocuirea celor trei consilieri – Victor Iovici, Nicu Stan si Adrian Roseti – pe care liderul PRM i-a acuzat ca sunt de partea PDL, se poate face insa doar cu votul membrilor CGMB. Consiliul este format din 24 de consilieri PDL, 16 ai PSD, opt ai PNL, patru ai PNG si trei apartinand PRM. “Dupa analize indelungate si numeroase sesizari ale cetatenilor Capitalei ne-am decis sa denuntam unilateral si irevocabil protocolul intre PDL si PRM. Acesta este protocolul original, am facut repetitia generala vineri la Realitatea, acum este spectacolul de gala, rup in direct in fata presei acest Protocol care ne-a tras in jos ca partid”, a declarat presedintele PRM. 

Sprijin chiar si la Prezidentiale  

Seful pesedistilor bucuresteni, Marian Vanghelie, a explicat faptul ca Protocolul semnat duminica prevede ca organizatia PSD Bucuresti si organizatia PRM Bucuresti se vor sprijini reciproc la alegerile locale, la cele pentru Parlamentul Romaniei, la cele pentru Parlamentul European si la cele pentru Presedintia Romaniei. Documentul, valabil pana la 31 decembrie 2012, propune zece proiecte comune pe care consilierii generali ai PSD si PRM le vor sustine, referitoare la: relansarea construirii de locuinte sociale, implicarea Primariei Capitalei in programul de reabilitare termica a locuintelor, marirea bugetului alocat consolidarii cladirilor cu risc seismic ridicat, amenajarea de noi spatii verzi si interzicerea constructiilor pe cele existente, stoparea aprobarii PUZ-urilor care permit dezvoltatorilor imobiliari sa construiasca impotriva regulilor urbanistice, reabilitarea scolilor, organizarea de noi licitatii in domeniul salubrizarii, rezolvarea problemei cainilor fara stapan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS