Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Prognoza lui Băsescu: va fi dezastru dacă nu trece Guvernul Ponta (VIDEO)

Prognoza lui Băsescu: va fi dezastru dacă nu trece Guvernul Ponta (VIDEO)

scris de D.S.S.
1 afisari

După întâlnirea cu Răzvan Ungureanu  la Palatul Cotroceni, preşedintele României a ieşit  sâmbătă seara la cumpărături într-un hypermarket din apropierea Bucureştiului. Suprins de reporterii Realitatea TV, Traian Băsescu a declarat că prelungirea crizei politice ar reprezenta un dezastru pentru România. El a promis că va avea o relaţie „instituţională” cu Victor Ponta.

Basescu a iesit la cumparaturi

Întrebat de reporterii Realitatea TV dacă va trece Guvernul luni de Parlament, Traian Băsescu a refuzat să dea un răspuns, motivând că „nu poţi ştii niciodată” când vine vorba de Parlamentul României.

Preşedintele României a spus că ar fi un dezastru dacă Guvernul n-ar trece, iar în felul acesta criza politică s-ar prelungi. Băsescu a reiterat că ar fi dispus să renunţe la doi ani de mandat pentru modifcarea Constituţiei. Traian Băsescu a vorbit şi de colaborarea cu Victor Ponta, pe care a descris-o ca fiind una „instituţională”: „Sigur ori de câte ori se fac lucruri în interes naţional trebuie să le facem împreună, că nu putem face altfel: unul într-un fel şi altul în alt fel”.

Traian Băsescu se va întâlni duminică, la ora 11:00, cu reprezentanţii FMI. După ce şi-a făcut cumpărăturile în hypermarket, preşedintele României s-a oprit la o cafea într-un local.

4 comentarii

TOM Cc 06-05-2012 - 08:38

ce dezastru este din 2005 incoace !!!

BULA 06-05-2012 - 10:37

Cenzura a ras toate comentariile de ieri.

Intotdeauna cand spun ca nu este democratie, pentru ca nu avem posturi de televiziune independente, unde sa se exprime toate punctele de vedere, mi se taie comentariul.

Asa este, dictatura actuala se mentine la putere prin faptul ca are controlul posturilor de televiziune.

Ciu Huhu 06-05-2012 - 14:20

AU ras mai multe comentarii, la acest articol, care spuneau ADEVARUL CA BASESCU-I UN DICTATOR CARE A RUINAT ROMANIA SI POPORUL!!!

descultul 06-05-2012 - 11:08

Parca raul trebuia eliminat, s-a strigat prin Europa, prin Romania dar in van. Pacat de acest popor care are astfel de conducatori.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult