Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Noul Guvern vrea lărgirea bazei de impozitare, reducerea CAS și TVA. Ce noutăți ne rezervă Guvernul Ponta III

Noul Guvern vrea lărgirea bazei de impozitare, reducerea CAS și TVA. Ce noutăți ne rezervă Guvernul Ponta III

scris de S. P.
5 afisari

Lărgirea bazei de impozitare, o cotă redusă de TVA la produsele agroalimentare de bază, revenirea la TVA de 19% şi reducerea CAS cu 5 puncte, sunt câteva dintre prevederile din noul program al Guvernului.

Programul Guvernului Ponta III

Programul Guvernului Ponta III

„Simplificăm fiscalitatea şi sporim competitivitatea fiscală a mediului de afaceri prin: a) reducerea generală a impozitării; b) lărgirea bazei de impozitare; c) simplificarea sistemului de taxe; d) creşterea colectării veniturilor bugetare; e) reducerea evaziunii fiscale.

– Revenirea la un nivel de TVA de 19%, pe măsură ce cadrul fiscal-bugetar o va permite.

– Păstrăm plafonul de 16% şi introducem, pe parcursul mandatului, în măsura în care cadrul fiscal-bugetar o va permite, impozitul diferenţiat pe venitul salarial cu deductibilităţi fiscale: cote de 8%, 12% şi 16%, ce vor fi stabilite pe grile de venit.

– Aliniem la media europeană redevenţele încasate de stat ca urmare a concesionării activelor statului

– Scutirea de impozitare, a profitului reinvestit, în utilaje şi echipamente tehnologice, în măsura în care cadrul fiscal – bugetar o va permite

-Analizăm extinderea reducerii TVA la alte categorii de produse alimentare de la 24% la 9%. Stimulăm astfel producătorii interni şi reducem evaziunea fiscală din zona produselor alimentare.

– Reducem CAS cu 5 puncte procentuale pentru angajatori, în măsura în care cadrul fiscal – bugetar o va permite

– Reducem cheltuielile cu birocraţia şi fiscalitatea, prin desfiinţarea unor tarife, avize, autorizaţii şi prin simplificarea cadrului legislativ

– Creşterea progresivă a salariului minim pe economie până la 1.100 lei, până la sfârşitul anului 2016”, se arată în document.

Noutăţi în programul pentru care Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament:

– Reducerea fenomenului muncii la negru şi întărirea disciplinei fiscale concomitent cu reducerea barierelor şi costurilor administrative pentru angajator, cu până la 18%, prin crearea cardului de asigurat în sistemul asigurărilor sociale – elementul de bază al sistemului integrat unic de asigurări sociale (ghişeu unic electronic), care va creşte transparenţa informaţiilor personale prin posibilitatea beneficiarului de a accesa informaţiile privind asigurările sociale proprii, dar şi a controlului din birou

– În ceea ce priveşte învăţământul în limbile minorităţilor naţionale, precum şi programele de învăţare a limbii şi literaturii materne, Guvernul va adopta, în urma consultării cu reprezentanţii minorităţilor naţionale din Parlamentul României, legislaţia subsecventă Legii Educaţiei Naţionale

– Guvernul va susţine minorităţile naţionale în scopul menţinerii identităţii lingvistice, tradiţiilor şi culturii minorităţilor naţionale. În acest sens, Guvernul va sprijini instituţiile culturale ale minorităţilor naţionale, întreţinerea patrimoniului cultural mobil şi imobil al acestora şi va accelera procesul de restituire al imobilelor cultelor şi comunităţilor minorităţilor naţionale.

– Asigurarea unor programe în limba maternă la radio şi televiziune pentru toate minorităţile naţionale, în special pentru comunitatea maghiară, astfel încât să se asigure satisfacerea nevoilor culturale şi de comunicare în limba maternă la nivel naţional. În acest sens vor fi extinse emisiunile studiourilor publice de radio şi televiziune finanţate din buget pentru ca acestea să emită în limba maghiară pe tot parcursul zilei.

100 comentarii

UnUL 07-03-2014 - 13:08

Totdeauna mi-a plăcut literatura SF.

pathfinder 07-03-2014 - 13:12

70% dintre romani o apreciaza.
Sau, ma rog, asa pare dupa ultimele alageri…

Antibasistul 07-03-2014 - 13:26

Vai ce destept esti!

pathfinder 07-03-2014 - 13:27

Daca spui tu…

UnUL 07-03-2014 - 13:55

Tu nu (sau „muuu!”)

Antibasistul 07-03-2014 - 13:57

Mulțumesc lui Dumnezeu ca exista prostii basisti pe Net, fara ei ar fi extrem de plictisitor!!!!!!!!!!!

UnUL 09-03-2014 - 13:52

Asta am spus și eu întotdeauna citindu-ți postările, ultima dată am scris-o pe forum nu mai departe decât ieri. Deci aș putea să te dau în judecată pentru plagiat.

Antibasistul 09-03-2014 - 14:26

Fara gluma, daca nu ati fi voi retardații basisti pe Net, ne-am plictisi foarte tare!

Pungescu Gazian 09-03-2014 - 14:42

Da, dar Victor Șevronescu a belit ponta, nu-l mai voteaza nimeni!

UnUL 09-03-2014 - 19:07

@Bpșinel, văd că mi-au șters ăștia postarea, reiau deci ideea:
Același lucru l-am scris eu nu o dată pe forumuri (ultima oară chiar ieri) așa că ori plătești drepturi de autori ori te dau în judecată pentru plagiat.

MI-5 09-03-2014 - 09:20

cine crede minciunile guvernului secuiesc ponta-3???

UnUL 09-03-2014 - 09:22

Secuiesc sau nu, problema e Pontocchio; iar cei cu nițeluș creier nu i-au crezut niciodată minciunile.

digital 07-03-2014 - 13:32

păi să vină muistele pedalace și poponaute, gen, nutzii bișoanca, boa-gioaica și cu vass, cu un program ceva, în contrapartidă sau așa zisa …opoziție deși latră e ca și inexistentă!
e bine la căldurică, atunci când justiția lui băsexu te apără de zidurile reci ale celulelor?!
hahaha!
vă vine rândul, în curând pe ecrane!

Pungescu Gazian 08-03-2014 - 07:57

Cu o caziunea lui 8 Martie, te rog sa-i transmiti zambetele mele lu ma-ta, care te-a facut asa comic (de tot rasul).

UnUL 09-03-2014 - 09:22

Păi fără el și alți câțiva de aceeași teapă, am mai avea noi momente vesele pe forum?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-03-2014 - 10:00

COPi osule , hai sa vedem
LUMEA TA:

UBB: Cătălin Baba – submediocru ca profesor, avansat în ale corupţiei
GENERAL, STIREA ZILEI | 20-04-2010 15:53

Sub titlul de “Fraude repetate”, Colegiului Senatului Universităţii Babeş-Bolyai denunţă modul fraudulos în care Cătălin Baba (decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării) şi-a adus în catedră rudele catalogate drept incompetente de către Rectorat.

Tineri “venind mai ales din medicina veterinară şi alte câteva specialităţi – pe fondul creat de iniţierea, de către Rectorat, împreună cu instituţii ale S.U.A., în 1994, a Facultăţii de Ştiinţe Politice – nu numai că nu lucrează şi nu au dat lucrări în disciplinele pe care le predau, dar au căutat şi caută, prin toate mijloacele, să înşele vigilenţa profesională a instituţiei, să corupă şi să falsifice indicatorii propriei activităţi, mai nou profitând de funcţiile în care Emil Boc i-a numit. Avem aici în vedere cazul lui Cătălin Baba.
sursa Ziarul Napoca News

UnUL 09-03-2014 - 13:43

Și mă rog, fie că sunt sau nu de acord cu articolașul ăsta, CE NAIBA MĂ INTERESEAZĂ PE MINE CE FACE BABA? (NJu mă interesează de altfel mici ce face moșul!)

Antibasistul 09-03-2014 - 14:17

Ai nimerit-o Baba e redusul basist un NUL, acum portar la UBB!

UnUL 09-03-2014 - 16:09

Aș vrea eu să câștig cât câștigă Baba, Bășinel

Antibasistul 09-03-2014 - 16:30

Pai, e normal ca tu ca portar la UBB, ai salariul mic!

Pungescu Gazian 09-03-2014 - 16:35

Nu cred sa fie cum zice un pesedist (ce cuvant urat, ptiu!) sluga lui Ponta de la PSD (Partidul Șevronesc Diabolic)

Antibasistul 09-03-2014 - 16:40

Io nu-s pesedist, nici fascist!
Tu ce esti, fascist-evreu?

mircea 09-03-2014 - 11:08

Uite asa faci mata Malacule si ne faci sa ne aducem aminte de ardelenul ZARONI,unchiu lu mata telectual de grajd din acelasi domeniu cu tactu-veterinaru

UnUL 09-03-2014 - 13:54

Romulus Zăroni s-a născut la 28 aprilie 1906, în satul Nădăştia de Sus, de lângă oraşul Călan. Nu știu dacă zona Călan e chiar Ardeal-Ardeal….

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 07-03-2014 - 14:08

Nu a dat Dumnezeu sa ne BUCURAm deplin si in ziua asta de 7 martie si sa il fi vazut pe scursura asta imputita de Voiculescu 12 ani dupa gratii. Hoitul asta imputit a aminat din nou procesul cu o luna, pentru data de 8 aprilie.

Instanţa a decis să amâne procesul pentru data de 8 aprilie. Câţiva dintre complicii lui Voiculescu au cerut un nou termen pentru a-şi angaja alţi avocaţi. Cătălin Sandu Jean a solicitat un nou termen deoarece avocatul său nu se afla în sală. O altă inculpată, Vica Ene, a susţinut că avocatul său nu este în ţară. Ea a mai susținut că urmează să demonstreze acest lucru la următorul termen. Alţi inculpaţi, Flavius Pop şi Corneliu Popa au cerut şi ei un nou termen pentru angajare avocați.

Procurorul DNA Cristi Anghel (cel care a fost procuror de şedinţă şi în dosarul „Transferurilor din fobal”) a fost de acord cu termenul în vederea pregătirii apărării şi a cerut să se menţină delegaţiile avocaţilor din oficiu. Instanţa a precizat că acesta este singurul termen care se acordă în vederea pregătirii apărării şi a menţinut delegaţiile avocaţilor din oficiu.

Scursura asta umana se agata cu unghiile lui scirboasa de orice chichita ca sa amine un deznodamint pe care TOATA ROMANIA il asteapta, : INCARCERAREA PE ANI a BORFASULUI SI TURNATORULUI, SCURSURA UMANA, VOICULESCU.

Se simte deja un aer proaspat in Romania de cind scrusurile astea umane din clanul Becali nu mai apar in viata publica. Urmeaza ca din aerul nostru sa fie scos si aceasta putoare infectioasa de Voiculescu cu toate imputiciunile lui toxice de antene. Atunci ne vom reveni cu siguranta ca acei curteni din povestea cu „frumoasa” din padurea adormita, care, dupa ce Frumoasa Justitie a fost sarutata de Frumosul UE, ea s-a ttrezit impreuna cu toti curtenii. Asa ne vom trezi si noi din acel vis urit care a tinut 25 de ani, vom avea ceva ameteli pina cind ne vom restabili echilibru si vom putea merge in linie dreapta din nou, si ne vom intoarce la ceea ce faceam inainte de dezastru, adica, la o viata normala de oameni normali. Pina atunci, insa, suntem fortati sa asistam la aceste interminabile aminari ale acestei gorile imputite de Voiculescu, care si-a batut joc si inca isi mai bate de milioane de putori scirboase care mai poarta denumirea generica de „telespectatori ai antenei 3” !!

digital 07-03-2014 - 14:16

va da Dumnezeu să-i vină judecata și kiorului, atunci să vezi sărbătoare, dar mai ales pentru limbiștii care vor rămâne ca și chișcarii, fără de locul de unde sug acum și vor crăpa întru liniștea Națiunii Române!

urbos 07-03-2014 - 14:45

Labagii astia ar trebui omorati.

Pungescu Gazian 09-03-2014 - 10:50

VOICULESCU LA BULAU !

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 07-03-2014 - 14:12

Mihai Gâdea, desfiinţat chiar şi de Vocea Rusiei, după emisiunea cu Crin Antonescu

Mihai Gâdea a fost dur criticat de către jurnaliştii de peste hotare pentru comportamentul pe care l-a avut în emisiunea Sinteza Zilei pe care o prezintă la Antena 3. Site-ul Vocea Rusiei consideră că în emisia în care Crin Antonescu a fost chemat, moderatorul a dorit să-l pună la pământ pe acesta, însă a reuşit să se facă de râs.

Vocea Rusiei a punctat că liderul PNL a fost chemat în emisiune pentru un linşaj mediatic.

„Gâdea a fost făcut knock-out de Crin Antonescu, într-o confruntare la care liderul liberal fusese chemat pentru un linşaj mediatic, dar din care a ieşit învingător cu scor de forfeit”

„Faptul că Mihai Gâdea, starul şi directorul Antenei 3, îi pregătise lui Crin Antonescu, Preşedinte al Senatului României şi al PNL, un linşaj mediatic în toată regula, a devenit evident încă din primele minute ale unei emisiuni anunţate cu surle şi trâmbiţe. Ceea ce ar fi trebuit să fie, în socotelile echipei Ponta-Voiculescu, punerea la zid a lui Antonescu în ochii opiniei publice, a ricoşat cu un efect devastator pentru organizatorii evenimentului”
„A-i reproşa Preşedintelui Senatului României că s-a întâlnit cu Preşedintele României în chestiuni nedestinate publicului, prin urmare fără să anunţe presa că se deplasează la Cotroceni, e o stupiditate demnă de talibanii afgani în relaţie cu pretinsa cruciadă creştină împotriva lor. Liderii României nu au sub nici o formă obligaţia de a-i da raportul lui Mihai Gâdea despre ceea ce în orice ţară normală se petrece în spatele uşilor închise”
„Eforturile Antenei 3 de corectare mediatică e eşecului major al domnului Gâdea din seara de 3 martie, excesiv mediatizat a doua zi, au fost întâmpinate cu deplină lipsă de considerare şi derâdere de publicul român, conform reacţiilor înregistrate pe internet.

urbos 07-03-2014 - 14:44

Hahahahaha! Du-te ba la laba!
Ce schizofrenic!
Rusine Dinu Patriciu!

pathfinder 07-03-2014 - 14:56

Chuck Norris are mereu dreptate.

urbos 07-03-2014 - 15:01

Iesi ma fiu de catea! Ma mirosi pe la cur? Mars d-aici!

pathfinder 07-03-2014 - 15:07

Chuck Norris nu se umileşte să facă sex cu o femeie. El face sex cu mâna.

ValVerde 07-03-2014 - 15:09

Baaaa, nu te lua de Chuck !
Asta anul trecut a numarat pina la un infinit !
De doua ori !

un crestin 07-03-2014 - 21:16

Bineinteles ca Norris are intotdeauna dreptate. Doar e born again christian.

ValVerde 07-03-2014 - 22:27

Si cind face flotari nu-si impinge corpul in sus, impinge Pamintul in jos !

Pungescu Gazian 09-03-2014 - 10:56

Lumina, care pana nu demult era unda pura, a fost despartita in ciobulete numite „fotoni” pt ca Chuck era inca tanar si necopt, si nu si-a luat seama.

pathfinder 09-03-2014 - 11:11

Unde mai pui ca e singurul om din lume care poate aplauda cu o singura mana!!!

Pungescu Gazian 09-03-2014 - 11:18

If Chuck Norris is late, time better slow the f*ck down

Pungescu Gazian 09-03-2014 - 11:32

If Jesus can walk on water, Chuck Norris can swim on land.

pathfinder 07-03-2014 - 15:26

——————————————————————————–
Mihai Gadea : Mama mea mi-a dat mesaj în timpul emisiunii, care v-a votat, aşa cum am făcut-o şi eu.
Şi mi-a spus „cum, dar de ce vă certaţi”
Vreau să ştiţi că dacă vi s-a părut că am fost aşa cum mi-aţi spus, să ştiţi că eu în mod real şi uman am ţinut şi continui să ţin la dvs.
——————————————————————————–

urbos 07-03-2014 - 19:56

Ma laba, am vazut emisiunea aia, cu mine vorbesti? Mars la cacat.

ancuta 07-03-2014 - 20:07

musette,
despre ce emisiune vorbesti, fato?
erai beata cand plangea hemoroCADEA cu marele crizantenescu pe care-l adulai!
sgacio!

urbos 07-03-2014 - 20:25

Il adula ma-ta…

ancuta 07-03-2014 - 20:48

mamiko?

ancuta 07-03-2014 - 20:50

musette,
erai uda toata cand vorbeai de laberali si de cat de bun e antenescu, fato!
te mandreai cu cat esti de laberala!
‘te-n kyp pe unde bei!

ancuta 07-03-2014 - 20:08

SUGACIO!

ancuta 07-03-2014 - 20:09

SUGACEEOOO!
hahahahaha!
Ce-mi plac glumele mele!

pathfinder 07-03-2014 - 15:33
שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 07-03-2014 - 16:54

Iata ca de ce imi era frica s-a intimplat. Am fost tradati, am fost deznadajduiti de ceea ce credeam noi, romanii cei aflati sub 5 % din restul de 95 % de romani obedienti, prosti, fara discernamint, fara creieri in cap, antenizati pina la maduva. Ioana Petrescu la „ales” si numit pe DJ-ul Vulpescu secretar de stat la ministerul finantelor. I-a fost impus „de sus” aceasta otreapa Ioanei ? Se paote. Iata ca fatuca asta a pasit cu stingul. Nici nu ne mira ! Iata ca acest cancer al Romaniei se desfasoar ain voie si-si face de cap, simulind ca si-a „tras” in frunte oameni nepatati si mai ales competenti. Cit de competenta paote sa fie o absolventa de la Harvard University ca sa numeasca intr-o asa functie o cazatura ca Vulpescu asta ? Care este distanta de la exceptionalele editoriale pe care le-a publicat in ziarul Financiar si pina la numirea acestui nenorocit si nemernic de Vulpescu ? Pacat ! Iata inca o speranta naruita, iata inca un motiv sa ne facem bagajele si sa o tulim din aceasta tara eminamente de kkt. Ce speranta sa mai avem cind aceasta Ioana era catalizatorul tuturor sperantelor noastre, ale romanilor cu adevarat valorosi, dar care reprezentam sub 5% din restul prostimii infecte care ocupa acest spatiu gegrafic numit si Romania ? Rusine ! Ne intoarcem la ce er ainainte, la lehamite, la deziluzie, la plecatul capului in pamint si la decadenta. Astia suntem. Nu meritam sa ne numim oameni.

salut 07-03-2014 - 16:59

Pai, adunati-va aia 5% de destepti si alegeti voi guvernul, ca la Kiev.

salut 07-03-2014 - 17:09

Ah da, aici ai dreptate. „Nu meritati sa va numiti oameni”. Dar sunteti mandri ca sunteti basisti, nu-i asa?

Antibasistul 08-03-2014 - 08:43

De 8 Martie LA MULȚI ANI fetelor si femeilor frumoase!
Uritelor le recomand sa-si faca azi cadou cite o sula de plastic!

Pungescu Gazian 08-03-2014 - 08:50

Fetelor !!!

N-ul ascultati pe Antibasistul, asta dupa ce face treaba mica lasa capacul deschis!

Huoooo!

UnUL 08-03-2014 - 09:40

Da de unde! O face pur și simplu în chiuvetă, că e mai simplu, nu are capac de ridicat!

Antibasistul 08-03-2014 - 09:41

Crezi ca toți fac ca tine?

UnUL 08-03-2014 - 09:45

Nu, ăstea sunt obiceiuri din zona ta; pe la noi nu se practică.

Antibasistul 09-03-2014 - 16:38

Ma tem ca la tine acasa se practica, ti-e rusine sa recunosti!!!!!!!

ValVerde 09-03-2014 - 16:40

Asta este o calomine usor de dovedit !
Huhu nu ajunge cu zgirciul pina la chiuveta !

Antibasistul 09-03-2014 - 16:45

Ajung cu el si-n gura ta oricind, clujanule basist ValV.-Mache!

ValVerde 09-03-2014 - 16:48

🙂 Daca ai avea un pic de respect pentru pla ta, nu i-ai zice „el”

Dar e zgirci, cum banuiam.

Pungescu Gazian 09-03-2014 - 16:49

daca-i asa lung, trage-l in spate si kk-te pe el pesedistule (ce cuvant scarbos, ptiu!) al lui Ponta de la PSD ( Partidul Șiamcopiat Detedoarecapu)

Pungescu Gazian 09-03-2014 - 16:51

nu se zice „pla” se zice „pontă” la scarbavnicul madular!

ValVerde 09-03-2014 - 16:54

In cazul asta, Huhu sa se duca-n ponta mea !
Iar tu Pungasule, esti un basist care manipoolezi ca toti basistii. Postrile tale te tradeaza, vei arde vesnic in Iad, pentru totdeauna.

Pungescu Gazian 09-03-2014 - 17:01

Da, dar Ponta de la PSD (Partidul Șevronesc Diabolic) este o fiinta draceasca!

ValVerde 09-03-2014 - 17:07

Ponta de la PSD nu e fiinta.
E un maimutzoi plagiator.
Ponta mea e draceasca !

urbos 09-03-2014 - 17:11

In bocu tau, lindicule, ca n-ai tu ponta, ala e mare, nu pitic.

Pungescu Gazian 09-03-2014 - 17:18

digital a gasit o data una ce avea lindicu chiar ca un castravete!

si I-a povestit lui urbos, si au cazut de accord ca e bun si de pretuit si trebuie gasit pe cat se poate.

ca era acruuu, ofofof!

ValVerde 09-03-2014 - 17:40

Numai labagii se gindesc si vorbesc tot timpul de lindici intr-o incercare patetica de a compensa lipsa de contact real cu zisa parte a anatomiei feminine.

Mai direct: vrabia malai viseaza.

Antibasistul 09-03-2014 - 18:19

Zgirciul meu se face mare cind se scoala pentru gurile cretine basiste!

ValVerde 09-03-2014 - 18:21

Poponautule, ti se scoala la barbati !

Antibasistul 09-03-2014 - 20:45

Nu in creierele lor putrede, in putrefacție, il mandatez pe chior sa-i futa vesnic in gura pe toți basistii!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-03-2014 - 21:59

Trage tare la Ciu ho ho !
Ca asta la nivel de handycapat ,
Te …ECHIVALEAZA !
De la tot restul blogherasilor ,
Beneficiezi de o DESFIINTARE totala !
IO ,te …mai crutz !

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 07-03-2014 - 16:59

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, joi seară, că Gică Popescu este în momentul de față „cel mai cunoscut fotbalist de pe mapamond care e la pârnaie”, precizând că acesta era un țăran cu patru clase care s-a comportat ca și sluga lui Giovanni Becali. În opinia lui Banciu, Gică Popescu a fost condamnat pentru că a furat, iar în acest moment s-au adunat toți oltenii să protesteze împotriva condamnării lui Popescu, realizatorul B1 făcând referire și la președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

Radu Banciu, atac dur împotriva acțiunii de grațiere a lui Gică Popescu :„Gică Popescu este în momentul de față cel mai cunoscut fotbalist de pe mapamond care e la pârnaie, dar și cel mai prost, pentru că e singurul dintre fotbaliștii aflați în pușcărie care era frate de cruce cu Giovanni Becali. Atât timp cât nu era decât sluga lui Giovanni Becali, el era un nimeni. El era un țăran cu patru clase, care a părut un pic mai inteligent decât ceilalți”, a afirmat Radu Banciu.

„El nu era un tip de luat exemplu. Cine și-a făcut din Popescu un model s-a înșelat. El nu era un tip cu care să te mândrești. Eu nu mă mândream cu el când mă duceam în străinătate. S-a dovedit că am avut dreptate”, a mai spus jurnalistul.

Despre intenția lui Victor Ponta de a semna, în calitate de cetățean, declarația de grațiere a lui Gică Popescu, Radu Banciu spune că Ponta “este prim-ministru, dar nu are curajul pentru că nu îl lasă funcția, și pe de altă parte este curajos atunci când ar putea să fie un cetățean ordinar, dar nu mai e. Asta când vine Ponta și spune că eu, în calitate de simplu cetățean, spun da. Păi da, că în calitate de simplu cetățean așa ai fost crescut. Să-ți bați joc de valorile care ar putea să existe, să nesocotești instanța, pentru că ți se părea că totul e permis. Oamenii nu au concepția de conștiință, pentru că nu ne-a învâțat nimeni.

Cartianu este un terchea-berchea, spune Banciu, un simplu jurnalist, care a făcut o carte despre Gică Popescu. “Dar când un cetățean cu responsabilitate în stat, vine și spune lucrurile astea se descalifică, chiar dacă are dreptate. El nu poate să spună asta pentru că Justiția este independentă. Nici măcar președintele țării nu are nicio putere în fața Justiției… Am citit scrisoarea lui Cartianu. Nu există niciun motiv să grațiezi. Pentru că atunci când furi sau faci evaziune fiscală, uz de fals, ticăloșie, trebuie să ai în vedere acest lucru…Merită să faci pușcărie pentru toate astea”, a mai spus Banciu.

“Gică Popescu nu a fost băgat la pușcărie pentru faptul că a jucat fotbal. N-a fost băgat la pușcărie pentru tehnică. N-a fost băgat la pușcărie pentru lovituri de cap…Gică Popescu a fost băgat la pușcărie de Justiția din România pentru că a furat. Mi se pare absolut suficient să închidem discuția aici…S-au adunat toți oltenii din România să protesteze pentru Gică Popescu”.

“Noi ne uităm la Gică Popescu ca la un sfânt. Îl ascultăm pe Zgonea, dar Zgonea are 4 clase. În aste 4 clase nu poate să aibă cei 7 ani de acasă, că nu încap. La fel și alții ca el. S-au adunat politicienii, că dacă le iese în fața publicului o să spună lumea că e un militant. Gică Popescu este un prost de-al nostru din popor. Asta și a fost, un prost ca noi toți, de aia unii l-a și plăcut. A devenit mai puțin arogant când a dat faliment cu toate afacerile vieții lui”, a mai spus Radu Banciu, joi seara la B1 Tv.

digital 07-03-2014 - 18:13

da, scursura îl citează pe cap de porc!

Pribeagul 07-03-2014 - 20:46

„Gică Popescu este un prost de-al nostru din popor. Asta și a fost, un prost ca noi toți, de aia unii l-a și plăcut.”

a fata asa ceva poate s-o faca doar o minte contorsionata in cel mai inalt grad.

baciul si-a recunoscut fapta, a restituit banii necuveniti sau a mare parte a lor. aceste sunt lucruri rare in zilele noastre, si baciul merita placut pentru onestitatea lui.

mari politicieni, umbla cu capetele sparte, dar nu sunt in stare sa-si asume greselile facute. ba mai mult, prin comportamentu lor condamnabil, cauzeaza altora ani grei de puscarie. nu merga mai departe si ma refer la nastase, de la care m-am asteptat ca educatia si instructia de care a beneficiat sa-i permita sa recunoasca incalcarile de lege pe care le-a facut. el n-a fost in stare, baciul a fost.

cine-i mai de „placut”? baciul de altadata, senior si stapin al careurilor de 16 m, favorit al galeriilor din multe, multe tari, impresionate de comportamentel si faptele lui nobile, sau un gurist de seara ca banciu?

ValVerde 07-03-2014 - 20:51

Banciu !

urbos 07-03-2014 - 21:05

Banciu e bolnav psihic.Altfel n-ar fi basist, insa e rau de tot.
Pe de alta parte, cap de porc,care se tot chinuie de cand l-au pus aia de la B1 acolo, sa-l bata pe Badea si nu reuseste, trebuia sa vina cu ceva „in plus”. Nu putea doar sa-l imite pe Badea. Asa ca a venit cu dementa pura. Supraliciteaza absurdul si virulenta tampa la maximum. Numai redusii mintal pot aprecia asa ceva, frustratii, in cautarea unui „Badea” de-al lor, pentru ca cel original ii chinuie, obsedandu-i ca pe prosti.

ancuta 07-03-2014 - 21:19

musette,
n-are cum sa-l bata pe badea:badea e oniric. Altfel n-ar fi antenist, insa e rau de tot.
puroiul hemoroiDANVIOREL, fara „digestiv” cald si proaspat face ravagii!
P.S.: „digestiv” = un kkt de la mine trimis cu curier rapid.
Hahahaha!
‘te-n kyp pe unde bei apa!

Antibasistul 07-03-2014 - 21:16

ValV-MACHE e idiotul CLUJEAN basist DE pe FORUMUL ZIUA defuncta!

Pribeagul 07-03-2014 - 21:36

„unii l-a și plăcut.”

Pribeagul 07-03-2014 - 21:41

pt vv, de la Banciu !

ValVerde 07-03-2014 - 22:24

@Pribeagul

???

Habar nu am cine e Banciu, nu l-am vazut sau auzit niciodata.
Dar in privinta lui Gica Popescu are dreptate si tu nu ai.
Pentru ca ce a facut Gica in careul de 16 metri nu are nici o legatura cu probelmele lui legale si cu executarea pedepsei binemeritata.

ancuta 07-03-2014 - 19:28

scarnelor: musette, claudette, zglobette
Se astepta cineva la altceva din partea Mitomanului? „își va angaja răspunderea pentru un program, nu program de guvernare, ci un program”. Orarul d emunca e bun? Si ala e… program. Basescu vorbea de „incredere in cuvintul premierului”? Acum vede CITA BAZA poti pune pe cuvintul acestui neica-nimeni! In rest, e tipic: s-a inspirat „aproape în totalitate”, asa cum si in plagiatul lui tot „aproape în totalitate” s-a inspirat, un xeroxurile cu care a trecut lucrarile, in examenele copiate..Si, tot asa, „aproape în totalitate” Boborul o va lua pe la spate – ecxeptiile fiind clica lui de penali.

salut 07-03-2014 - 19:34

A priceput cineva ce are asta de spus? Il doare, sau ce?

ancuta 07-03-2014 - 19:50

zglobette,
1. esti beata!
2. am copiat un text cum a facut mitomanul caruia ii sugeti -toate- pregnant, puternic si apasat puroiul hemoroiDANVIOREL;
3. textul se refera la titlul si continutul articolului ca in majoritatea comments-urilor , mai putin ale voastre, fetelor;
4. voi nu scrieti decat injurii si ANAL izele pline de ganduri onirice, bolnave, datorita micimii;
5. cred ca Paula inca te mai bantuie! un weekend cu noduri in gat, ca ultimile 200.
🙁

salut 07-03-2014 - 19:58

Zice ca n-o doare?

Antibasistul 07-03-2014 - 20:11

Nimeni nu pricepe ce zice idiotul basist DXN-Ancuța!

ValVerde 07-03-2014 - 20:15

Vorbeste pentru tine, muratura.
Vrei sa zici ca, din punctul tau de vedere, e la fel ca oricare alt forumist.
Te face sa te scarpini in cap cu frustrare si sa raspunzi cu unul dintre cele trei sabloane + doi-trei scuipati.

digital 07-03-2014 - 20:21

ce ai phhezdhhoo, te mâncă?!
hai zi-ne, aria cercului, ai învățat-o!
hahaha!
vitta dreq!

ValVerde 07-03-2014 - 20:27

@degetica

Iti dedic o poezie a lui Farimita Lambru.
Se recita pe muzica de scripca:

Nu stiu ce m-oi face, vere
Ca Claudia multe cere !
Cere rochii de matase
Si pantofi de-o suta sase.

Da’ eu sunt baiat sarac,
Cu ce pla mea s-ombrac ?
Jupoi pielea de pe pla
Sa-i fac haina de velura
Jupoi pielea de pe koaie
Sa-i fac balonzaid de ploaie…

Te umple de sculament !
Te face din om neom
Cind te pisi te tii de pom!

Si-acu m-auzi si vine
Si se aseaza linga mine,
Face ochisorii roata
Sa i-o bag in kur pe toata

Cind i-o bag o cam lesina
Si-atunci trag cite o bashina…

La Multi Ani ! (pentru maine)

digital 07-03-2014 - 20:35

ValVerde
07-03-2014 at 20:27
i-o dedici mătii pe muzică de criptă și lumânări de botez, înțeleseși?!
hahaha!
cât de vaci puteți fi mă, pe-acolo prin amerlocia aia?!

iar, Fărâmiță Lambru a fost lăutar mă bu dreq ce ești!
cum stai, îți mai sugy ..lla sau acu ești în criză?!

Antibasistul 07-03-2014 - 20:36

Ce mai faci cretinule basist clujean ValV.-MACHE, mare specialist in arme, acum in gaze de sist?

ValVerde 07-03-2014 - 20:38

Of, of, of…Claudia, numai la pla ti-e gindul…!

digital 07-03-2014 - 20:42

ValVerde
07-03-2014 at 20:38
hai, dă ochii peste cap și fă pe proasta, îți stă de minune!
dealtfel, trebuie doar să-ți dai ochii peste cap, că restul, e clar !

Antibasistul 07-03-2014 - 20:42

Cretinule clujean ValV.-MACHE, mai faci comerț cu arme, sau ai trecut la gazele de sist, retardatule?

ancuta 07-03-2014 - 20:45

claudette,
fato,
ce-i cu tine?
calmeaza-te fato!
mars la frecat!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-03-2014 - 21:33

Haoles -Baoles s-a revoltat cireada ,contra celei mai rasarite !
Mancathzias’h , IO …nu te vad bine, bhouleanu -lustry a initziat massa critica,de sta m a m a l i g a r i , sa facka ,implozie !
I O , te invit ,peacilea unde nivelul este atat de ridicat , incat agaseaza si pe …Azorica !
Vezi ca nici masterandu in hoho ologie, nu te mai ,consulta !

Pribeagul 07-03-2014 - 20:27

” b) lărgirea bazei de impozitare;”

pai n-au tot largit-o? cit de larga vor sa fie?

precis cauta modalitati de a impozita putinele babute de peste 80 de ani care mai vind 2-3 caciulii de usturoi pe marginea drumului.

in schimb, pentru aia de la lpf si frf, cu salarii de zeci de mii de euro, se vor cauta modalitati sa-i scuteasca de impozitul pe venit.

guvernantii mai arunca niste vorbe de claca, cum altfel ar mai putea arata ca se fac ca muncesc?

UnUL 09-03-2014 - 14:00

Ei „vrea” multe dar nu prea „poate”! (???!!!)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult