Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Programul USL între Ponta, Antonescu, Boc şi Patriciu

Programul USL între Ponta, Antonescu, Boc şi Patriciu

scris de P.C.R.
3 afisari

Președintele PSD Victor Ponta a replicat dur, luni, liderului PDL Adriean Videanu, care criticase duminică, într-o conferință de presă, programul economic lansate de USL.

Antonescu si Ponta„Vreau să explic de ce sunt direct afectat de declaraţiile publice ale unui infractor ca Videanu. În acest moment în judeţul pe care eu îl reprezint, judeţul Gorj, sunt aproximativ 25 de mii de oameni, cu familiile lor, care şi-au pierdut locul de muncă din cauza hoţiilor lui Videanu. Mă deranjează faptul că dvs. mă întrebaţi ceva despre un om care a distrus viaţa a 25 de mii de oameni prin hoţiile pe care le-a făcut la societăţile comerciale şi companiile naţionale”, a declarat luni Victor Ponta, după ședința USL. Adriean Videanu a prezentat, duminică, o analiză cu impactul bugetar al celor 14 măsuri economice propuse de USL. În opinia liderului PDL, dacă programul economic ar fi pus în practică, ar produce un deficit bugetar de 4% din PIB în 2012, respectiv un minus de 5,5 miliarde de euro.

Și premierul Emil Boc a criticat programul economic al USL, pentru că prevede renunțarea la cota unică de impozitare.

„Viziunea economică a USL„, prezentată vineri de Victor Ponta și Crin Antonescu, a fost criticată chiar de omului de afaceri liberal Dinu Patriciu .

În prefața prezentării măsurilor susținute de USL, Victor Ponta i-a dat o replică dură lui Patriciu, spunând că ziarul pe care îl patronează a criticat zilnic programul USL deși nu l-a citit.

Și liderul liberalilor Crin Antonescu i-a dat o replică acidă lui Dinu Patriciu, cu care s-a declarat gata să se bată dacă nu are de ales.

1 comentariu

Qui Bono 31-05-2011 - 09:53

M-am lamurit si de Videanu. Masurile propuse de USL sint masuri eficace de stimulare a cresterii economice. Eficacitatea acestor masuri a fost probata de-a lungul deceniilor, la sfirsitul ficarui ciclu economic (nu a inventat USL roata).

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult