Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Promisiuni şi nimic mai mult…

Promisiuni şi nimic mai mult…

scris de Roland Catalin Pena
1 afisari

Aţi auzit de Cristian Petrescu?  Dacă nu, atunci trebuie să ştiţi că este noul ministru al Turismului, iar prin minister este cunoscut şi ca „pupilul” Elenei Udrea.

Dan Cristian Popescu, presedinte PNL Sector 2

De curând Cristian Petrescu a declarat că investiţiile din ultimii ani în infrastructura sporturilor de iarnă a determinat turiştii români să meargă la schi în staţiunile montane din ţară, în defavoarea celor din străinătate. „Orice dezvoltare a infrastructurii de agrement determină turiştii să viziteze România”, a declarat Petrescu. Pupilul Elenei Udrea şi-a propus ca în viitor să aducă TVA-ul la 0% în turism şi să crească valoarea investiţiilor în infrastructură.
Am putea spune că nu are idei proaste. Numai că de fapt din tot ce a spus Cristian Petrescu vor rămâne doar vorbele. Adică nu va face nimic. Precum şeful său, Mihai Răzvan Ungureanu, care spunea că va scădea CAS-ul, dar acum s-a răzgândit.
Personal cred că un politician adevărat ar trebui întâi să pună în practică o măsură bună şi apoi să vorbească despre ea. De patru ani, de când PDL este la putere, ni se tot spune că vor face multe lucruri bune pentru români, dar rezultatele întârzie să apară.

Alte texte de acelaşi autor

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult