Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Propunerea lui Băsescu: Ponta i-a rupt scrisoarea la congres VIDEO

Propunerea lui Băsescu: Ponta i-a rupt scrisoarea la congres VIDEO

scris de M.A.
5 afisari

PSD nu are ce negocia sau discuta cu Traian Băsescu, a spus Victor Ponta la Romexpo, apoi a rupt scrisoarea primită de la preşedinte.

Victor Ponta a rupt scrisoarea lui Basescu

Victor Ponta a rupt scrisoarea lui Basescu

Nu acceptăm „minciunile sau propunerile otrăvite” ale acestuia, a declarat sâmbătă, de la tribuna Congresului extraordinar al PSD, preşedintele partidului, Victor Ponta.

„Este un domn în România care ieri ne-a făcut propuneri pentru ordinea de zi. Am primit şi o scrisoare de la domnia sa. Mă rog, nu am citit-o, am sperat că scrie demisia, nescriind încă ‘demisie’, vreau să îi dau un răspuns domnului Traian Băsescu. Nu avem ce negocia şi discuta cu dl Traian Băsescu, nu avem nevoie de minciunile şi de propunerile lui otrăvite, suntem un partid care a rezistat în aceşti ani împotriva regimului Băsescu, suntem un partid care ştie ce înseamnă să fii minţit de Traian Basescu şi azi împreună cu partenerii din USL trebuie să vorbim despre români, despre România”, a spus liderul PSD, apoi a rupt scrisoarea lui Traian Băsescu.

Preşedintele a trimis vineri seară o scrisoare liderilor Opoziţiei, în care afirmă că este gata să renunţe la restul mandatului, dacă USL acceptă revizuirea Constituţiei.

9 comentarii

digital 07-04-2012 - 13:14

în sfârșit,a făcut și agariciul ăsta,un gest care să-l despartă într-un fel oarecare de tandemul băse -mru!
nu știu cât o să-l țină,că tare necopt e,săracu!!

Camelian Propinatiu 07-04-2012 - 18:14

Din Casa Poporului, legile nu pot iesi decât strâmbe din cauza gravitatiei, deci e nevoie de doua camere, ca sub Regi. In plus, ca sa se vânda mai usor resursele tarii in postromânism, 300 de alesi pot fi mai usor controlati intr-o camera decât 500 in doua.

gogu 08-04-2012 - 10:12

Un imatur politic ce învrăjbeşte ţara împărţid-o în două. Băi pogoniciule aliat al penalilor, al turnătorilor şi al moştenitorilor profund comunişti, n-ai capacitatea de a gândi că în felul acesta nu reprezinţi naţia curată?!, sau poate că nu vrei!

Ciu Huhu 08-04-2012 - 13:12

Pedelistule sluga a dictatorului Basescu, stapinul tau a invrajbit si divizat poporul roman, a semanat ura in poporul roman!

JOS BASESCU!!!

digital 08-04-2012 - 13:27

nu vezi ce nume predestinat,și-a pus,retardatu dreq!cum ar fi putut fi,decât un pedalac,împuțit,ca dealtfel,mentorul,lui?!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 08-04-2012 - 11:31

Da , cu thailandeza ai negociat-o ,prea meekule teetulescu, s-au i-ai rupt si ei himenu, ca la consoarta au avut grija altii , ca turcescu, sa nu te fortezi !

Ciu Huhu 08-04-2012 - 13:10

M-a facut fericit si vesel gestul lui Ponta, faptul ca a rupt scrisoarea dictatorului Basescu in public!

mircea 09-04-2012 - 08:01

Mare gest un mare om politic???nu are curaj sa rezolve problema la BUCURESTI de la unintelectual de talia lui vanghelie MARE OM POLITIC CU EDUCATIE CULTURA SI LUCRARI ejaculate

Ciu Huhu 09-04-2012 - 14:04

Esti unul din sclavii dictatorului Basescu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult