Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Propunerea pentru USL: Flutur sare în apărarea lui Băsescu

Propunerea pentru USL: Flutur sare în apărarea lui Băsescu

scris de Marius Bâtcă
5 afisari

Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedintele PDL, susţine că a ştiut cu o seară înaintea consultărilor cu partidele pentru formarea noului guvern că preşedintele Traian Băsescu intenţiona să propună guvernarea lui Victor Ponta şi USL.

Gheorghe Flutur

Ghorghe Flutur (foto: Agerpres)

Gheorge Flutur confirmă spusele preşedintelui Băsescu, potrivit cărora o parte din liderii PDL ştiau că preşedintele va propune USL să preia guvernarea.

“Eu am fost informat cu o seară înainte de această propunere, să predea (preşedintele Traian Băsescu, n.r.) guvernarea lui Ponta şi USL„, a declarat Flutur pentru Mediafax.

El a precizat că a participat la o discuţie pe această temă în cadrul căreia preşedintele Traian Băsescu a vorbit despre această intenţie. „Am ştiut despre această intenţie”, a întărit Flutur.

El a a recunoscut însă că nu a ştiut ce s-a discutat la consultările cu reprezentanţii USL.

Întrebat cum comentează reacţia liderilor USL la propunerea preşedintelui, Gheorghe Flutur a spus că aceştia au dovedit încă o dată că nu-şi asumă răspunderea guvernării.

„Eu nu am ştiut ce s-a discutat la consultări, dar am văzut că ei (reprezentanţii USL, n.r.) erau pentru anticipate şi nu pe asumarea răspunderii guvernamentale. De fapt, este vorba despre fugă de răspundere”, a spus Flutur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult