Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Propunerile PSD pentru portofoliile eliberate de liberali

Propunerile PSD pentru portofoliile eliberate de liberali

scris de S. P.
3 afisari

Premierul Ponta a stabilit miniştrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL.

Propunerile PSD pentru portofoliile eliberate de liberali

Propunerile PSD pentru portofoliile eliberate de liberali

„În condiţiile constatării vacanţei posturilor de membru al Guvernului, făcând aplicarea prevederilor legale în materie, primul-ministru a solicitat preşedintelui emiterea decretelor prezidenţiale prin care: Nicolae Bănicioiu, ministru al tineretului şi sportului, să fie numit în funcţia de ministru al sănătăţii, interimar, Adriana Doina Pană, ministru delegat pentru dialog social, să fie numită în funcţia de ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice, interimar, Dan Coman Şova, ministru delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, să fie numit în funcţia de ministru al transporturilor, interimar, Mihnea Cosmin Costoiu, ministru delegat pentru învăţământ superior, cercetare ştiinţifică şi dezvoltare tehnologică, să fie numit în funcţia de ministru al culturii, interimar, Rovana Plumb, ministrul mediului şi schimbărilor climatice, să fie numită în funcţia de ministru delegat pentru ape, păduri şi piscicultura, interimar, Robert Marius Cazanciuc, ministrul justiţiei, să fie numit în funcţia de ministru delegat pentru relaţia cu parlamentul, interimar, Titus Corlăţean, ministrul afacerilor externe, să fie numit în funcţia de ministru delegat pentru românii de pretutindeni, interimar”,

precizează comunicatul Guvernului, preluat de Agerpres.

În cursul dimineţii de miercuri, miniştrii liberali Mariana Câmpeanu, Eugen Nicolăescu, Gigel Ştirbu, Ramona Mănescu, Mihai Voicu, Lucia Varga şi Cristian David s-au prezentat la Palatul Victoria unde şi-au dat demisia din funcţie.

3 comentarii

Pungescu Gazian 26-02-2014 - 12:38

Ponta are meritul incontestabil ca nu a ridicat TVA-ul la 90 sau chiar 100% cu ajutorl pnl-istilor, care votau pozitiv orisice le baga sub nas.

digital 26-02-2014 - 13:30

așa e mă porcescule-ghăoz-ian, așa e!

UnUL 26-02-2014 - 15:58

EVZ, Wednesday, 26 February 2014.
EDITORIALUL EVZ. Guvernarea USL s-a terminat. Trăiască protectoratul Dan Voiculescu!
Autor: Mircea Marian

…De când s-au instalat la Palatul Victoria, liderii PSD şi PNL nu au făcut decât să se fure între ei, să-şi pună piedici şi să se înşele. Nimic altceva. Fiecare minister liberal a fost dublat de o structură pesedistă care gestiona bucata mai mare din tort. În mod cu totul absurd şi sfidând orice interes public, drumurile au fost luate de la Transporturi şi date pe mâna lui Şova. Solidari au fost cei din PSD şi PNL doar când a fost vorba să-i apere pe infractori, precum Fenechiu, Năstase si Becali, sau pe plagiatori. Puţinele proiecte de ţară pe care le-au avut – modificarea Constituţiei sau regionalizarea – şi-au rupt gâtul la Curtea Constituţională.
Acum, privind la dezastrul lăsat în urmă de guvernarea USL, vă invit să vă fiţi optimişti: va fi mai rău. Acelaşi Ponta rămâne la Palatul Victoria. Va candida, probabil, la prezidenţiale, având în faţă un adversar periculos: pe Crin Antonescu, care a dovedit că ştie să joace bine când este în opoziţie. USD este o armată de mercenari care ar putea dezerta în orice clipă. Singurul lucru de care le este frică la toţi cei din USD este Antena 3. Simt în ceafă frica de linşajele mediatice la care Gâdea se pricepe atât de bine. Este posibil ca Dan Voiculescu să intre la puşcărie – o sentinţă ar putea să vină în această primăvară – dar omul este pregătit şi pentru un astfel de incident şi şi-a pus afacerile în ordine. Însă, până atunci, el face presiuni asupra lui Victor Ponta ca să-l scape de Justiţie şi, fără îndoială, afacerile sale vor merge din ce în ce mai bine, chiar dacă le va conduce de la Penitenciarul Rahova.
Cât despre actul de guvernare, el va arăta cam aşa: nu se va întâmpla nimic important, pentru că Ponta nu va risca să supere pe cineva în anul său electoral. În schimb, RTV şi Antena 3 se vor specializa în telenovele cu familia Băsescu. Publicul va mânca pop-corn, ca să-i ţină de foame, şi se va amuza foarte mult.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult