Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Protectia informatiilor clasificate si situatia stocurilor de munitii pe agenda CSAT

Protectia informatiilor clasificate si situatia stocurilor de munitii pe agenda CSAT

scris de Ziua Veche
5 afisari

Marti, 23 martie, a.c., incepand cu ora 13.00, la Palatul Cotroceni, va avea loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului sunt incluse tematici referitoare la constatarile si concluziile rezultate din activitatea desfasurata pentru protectia informatiilor clasificate, starea de operativitate a echipamentelor din dotarea Ministerului Apararii Nationale si situatia stocurilor de munitii din Armata Romaniei,  regimul interguvernamental de incurajare a competitiei pe piata europeana a echipamentelor de aparare, bazat pe Codul de conduita privind achizitiile pentru aparare, sub egida Agentiei Europene de Aparare, Planul cadru pentru continuarea procesului de restructurare si modernizare a Armatei Romaniei, in anul 2010 si Raportul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii privind activitatea desfasurata in anul 2009.

0 comentariu

CALUGARUL 01-03-2010 - 14:50

Ce naiba, acum ? Primaria, dupa parerea ta, ar trebui sa elibereze autorizatii pentru martisoristi in functie de cum arata marfa ? Esti chiar dusa, bre ! Ce facem acum ?, ne-ntoarcem, iarasi, la ’80 ? Ti-am citit frumosul-ti reportaj, dar la sfirsit ?, ne-ai dat cu mucii-n fasole ! Lasa-i, bre, sa faca si ei un ban gramada-acolo ! Big dil ! … Uite, eu n-am un leu sa-ti fac cadou un martisor, dar, in shkimb, iti ofer acest martisor digital cu muuuulti, multi pupici !

http://www.youtube.com/watch?v=3A_E6IlsGBw

Pribeagul 01-03-2010 - 15:54

destepte, harnice si frumoase:un martisor,

http://www.trilulilu.ro/edifice/bb6043a7e66334

Baieti, vorba unei cunoscute personaliati: „sa avem grija, sa nu raminem iarasi fara femei!”

Pribeagul 01-03-2010 - 15:56

destepte, harnice si frumoase: un martisor,

http://www.trilulilu.ro/edifice/bb6043a7e66334

Baieti, vorba unei cunoscute personaliati: „sa avem grija, sa nu raminem iarasi fara femei!”

jan dinu 01-03-2010 - 16:41

Un colaj audio – video puteti gasi la blogul Marian Bataiosu – realizind un frumos – sentimental semnal al primaverii
Aici in Portland ghioceii din gradina mea
au ieshit la sf lui ianuarie shi cu o saptamina in urma s-au ofilit …nici nu stiu cum sa le schimb ceasul biologic spre a tine cont de traditia noastra cu toate ca sunt la aceiashi paralela ..poate gasesc o formula magica pentru anul viitor ..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult