Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD și PNL au stins conflictul politic din județul Ilfov. Gabriela Firea nu mai pleacă din PSD

PSD și PNL au stins conflictul politic din județul Ilfov. Gabriela Firea nu mai pleacă din PSD

scris de G. D.
3 afisari

Victor Ponta și Crin Antonescu au prezidat delegațiile care s-au întâlnit la Vila Lac 1 Snagov, pentru a discuta problema din județul Ilfov. După circa o oră de discuții, Ponta și Crin au plecat și i-au lăsat pe ceilalți să se descurce. La final, concluziile au fost clare: USL va funcționa ca o alianță, „va exita o majoritate USL funcțională”, după cum a declarat Ponta.

Gabriela Firea PSD ILFOV

Gabriela Firea PSD ILFOV

Conflictul datează de mai multă vreme și are la origine o presupusă alianță a lui Marian Petrache, liderul PNL Ilfov și președinte al Consiliului Județean Ilfov, cu PDL și PPDD în acest județ. Senatorul Gabriela Firea, președinte PSD Ilfov, a demisionat săptămâna trecută din partid și din toate funcțiile deținute în PSD, tocmai din cauza acestui conflict. Mai precis, a spus că primăriile PSD din județ nu mai primesc finanțare de la Consiliul Județean, fondurile fiind împărțite de Marian Petrache împreună cu primarii PDL și PPDD, partide cu care s-a aliat în consiliile locale.

Senatorul Gabriela Firea acuza în scrisoarea publicată cu ocazia demisiei din PSD că PNL a acceptat colaborarea cu PDL la nivel local și că Marian Petrache a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a PNL la alegerile pentru Parlamentul European.

Președintele PSD Victor Ponta a anunțat la începutul acestei săptămâni că nu a acceptat demisiile Gabrielei Firea și că va încerca să aplaneze conflictul.

10 comentarii

neacsum 14-01-2014 - 19:19

Uite popa nu e popa. Fite de martoaga care se considera cal de rasa numai pentru ca i-a pus cineva pe spinare o şa din harnasamentul de lux. Se lauda ca mananca jar dar uite ca serveste tot rahat.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 14-01-2014 - 19:59

Problemele „este” mai nuntate, d-le Neacsu si … M ! In sensul ca problema usl-ului nu sta in faptul ca, pe sub covor, sau plapuma, cum doresti mata, Crin si Ponta se urasc, ci, in teritoriu, reprezentantilor psd-ului, pdl-ului, pnl-ului i se rup in paispe de „centru” si-si fac coalitii dupa interesul propriului lor portofel. A spune despre un primar ca e psd-ist, pdl-ist sau pnl-ist e o mare eroare, pentru acesti nemernici nu apartin nici unui partid, ei apartin NUMAI lor insusi, propriilor lor buzunare si interese. Or, d.a.p.d.v. trebuie vazut conflictul de interese dintre Firea si Petrache. Pentru Petrache pdl-ul e mai aproape de pielea lui decit psd-ul. In alte parti ale tarii, psd-ul se aliaza cu pdl-ul in defavoarea pnl-ului si tot asa. Cei doi vatafi ai usl-ului nu pot sa rezolve aceste conflicte, ei fiind depasiti de realitate. La europarlamentare se va vedea clar ca usl-ul NU EXISTA DELOC, ci exista doar un spirit de gasca de Ferentari, care se unesc momentan doar sa-i dea la cap unuia mai puternic decit ei.

neacsum 14-01-2014 - 20:17

Pai asta se stie, ca doar toate partidele de la Ram( a se citi PCR) se trag si toate sunt conduse , finantate, dirijate si trase de aceleasi sfori. Si PSD si PDL tot din FSN isi trag seva si toate patrtidele au in conducere oameni din vechile structuri de partid si securitate in care oamenii se cunosc intre ei, au colaborat si colaboreaza, latra unul la altul dar nu se musca

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 14-01-2014 - 20:24

Corect, d-le Neacsu. Suntem pe aceeasi frecventa, numai ca, d-ta le spui mai bine ca mine, fapt pentru care va felicit

salut 14-01-2014 - 23:37

@” שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ
14-01-2014 at 20:24
Corect, d-le Neacsu. Suntem pe aceeasi frecventa, numai ca, d-ta le spui mai bine ca mine, fapt pentru care va felicit”

Analfabetel, in aceiasi fraza te adresezi la pers.a II-a singular si la pers.a II-a plural. Constanta in vorbire si scriere se invata pana prin clasa a 6-a. Tu nu ai ajuns acolo?

vic 14-01-2014 - 22:43

pic si poc au rezolvat o situatie delicata.

urbos 14-01-2014 - 22:56

Jale mare pe cretini…

CONGO 15-01-2014 - 00:26

Nu te rade, ba, ca era sa dam de dracu!
Daca o pierdeam pe Firea din PSD, si inca pe vina altora, ce ne faceam???
Ai trimis macar o telegrama de felicitare ca s-a razgandit in cele din urma?

urbos 15-01-2014 - 01:23

Ziaru asta e cam slabut, nu vad nimic din discursul Dementei Sale in acre explica el, tampitu planetei, ce-a zis vacuta Nuland aflata in vizita.
Am ras de m-am prapadit!

ancuta 15-01-2014 - 18:45

Scarno, minti: n-ai ras!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult