Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD a amânat votul pentru suspendare din decenţă faţă de Băsescu

PSD a amânat votul pentru suspendare din decenţă faţă de Băsescu

scris de Ziua Veche
2 afisari

Membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD au votat, luni, în unanimitate, reconfirmarea deciziei de a depune o moţiune de cenzură, hotărârea iniţierii suspendării preşedintelui Băsescu fiind amânată „din decenţă”, informează Mediafax.


CEX a reconfirmat în unanimitate iniţierea unei moţiuni de cenzură, liderii de organizaţii nepronunţându-se asupra unei date în acest sens, cu excepţia preşedintelui Victor Ponta, care a indicat ca orizont sfârşitul lunii octombrie.

Pe de altă parte, proiectul de rezoluţie privind începerea procedurii de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu nu a mai fost discutat în CExN, fără însă ca decizia PSD să se schimbe în acest sens.

Preşedintele Victor Ponta a precizat că intenţia PSD de iniţiere a procedurii de suspendare se menţine, ea nefiind discutată luni din cauza decesului mamei preşedintelui Băsescu.

„Din punctul nostru de vedere nu s-a schimbat nimic, însă am considerat că astăzi nu ar trebui să vorbim de aşa ceva. Era indecent ca astăzi să discutăm despre domnul Băsescu, încă o dată îi transmit condoleanţe. Indiferent de lucrurile fundamentale care ne despart din punct de vedere politic, astăzi, în afară de condoleanţe nu vrem să discutăm altceva despre domnia sa”, a argumentat Ponta.

Elena Băsescu, mama preşedintelui Traian Băsescu, a murit, luni, la Constanţa, la vârsta de 81 de ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS