Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD a decis să nu facă alianțe cu Pro România, ALDE sau PPUSL

PSD a decis să nu facă alianțe cu Pro România, ALDE sau PPUSL

scris de Misu Andrei
53 afisari

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți, după ședința Comitetului Politic al PSD, că liderii partidului au decis să nu facă alianțe cu alte formațiuni politice la alegerile parlamentare. Ciolacu a precizat însă că după locale, vor fi negociate alianțe cu Pro România în consiliile locale și județene.

foto facebook PSD

„Am discutat cu colegii mei în ceea ce privește alianțele politice și am luat hotărârea ca PSD să meargă singur la aceste alegeri parlamentare. Foarte mult a înclinat faptul că nu am avut nicio alianță electorală pentru alegerile locale. Suntem adversari politici la locale și cu Pro România și cu ALDE și cu PPU-sl. Este o decizie clară. O să încercăm să discutăm cu ceilalți lideri politici alianțe post electorale”, a spus Ciolacu.

Potrivit unor surse participante la ședințe, doar Radu Moldovan, liderul de la Bistrița și Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, au votat în favoarea alianțelor la parlamentare.

Marcel Ciolacu spune însă că PSD va face alianțe cu Pro România în consilii.

„Am primit votul pentru o alianță post electorală locale cu Pro România la consiliile județene și consiliile loacale”, a declarat președintele PSD.

Ciolacu a mai spus că i-a oferit lui Tăriceanu un loc pe listele PSD, însă acesta refuzat.

„I-am făcut o ofertă domnului Tăriceanu să vină pe listele PSD, a refuzat și îi respect decizia”, a mai spus Ciolacu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult