Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD a votat pro arestarea preventivă, Ion Stan nu demisionează

PSD a votat pro arestarea preventivă, Ion Stan nu demisionează

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor s-a pronunţat joi, 6 decembrie, pentru încuviinţarea arestării preventive a deputatului Ion Stan.

PSD a votat pro arestarea preventivă, Ion Stan nu demisionează

Liderul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, Marian Neacşu, a precizat, potrivit mediafax, că „S-a votat, în majoritate, pentru încuviinţarea cererii procurorilor DNA” , după ce „s-a luat act de materialele transmise – scrisoarea ministrului Justiţiei, raportul Comisiei juridice – iar punctul de vedere al grupului va fi prezentat în şedinţa de plen de miercuri.” Neacşu a specificat că o parte dintre colegii săi de grup au remarcat existenţa unor „inadvertenţe” în referatul procurorilor de caz, dar a subliniat că deputaţii social-democraţi nu au considerat că acestea sunt de natură să schimbe decizia luată de grup, care se bazează pe dorinţa de a nu obstrucţiona mersul acestui proces.

Deputatul PSD Ion Stan a declarat, tot joi, că nu va demisiona din Parlament, pentru că nu se consideră vinovat, el arătând că va respecta toate procedurile judiciare şi îşi va demonstra nevinovăţia în instanţă şi solicitând ca DNA, dacă are probe, să trimită dosarul la instanţă. Ion Stan a venit însoţit de avocatul său, Doru Viorel Ursu, la grupul parlamentar al PSD, reunit pentru a elabora un pucnt de vedere în cazul său.

Plenul Camerei Deputaţilor se va întruni în 12 decembrie pe tema ridicării imunităţii deputatului PSD Ion Stan, a decis, marţi, Biroul Permanent al Camerei. Ministrul Justiţiei a transmis, săptămâna trecută, preşedintelui Camerei Deputaţilor solicitarea DNA de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de două infracţiuni de trafic de influenţă. Deputatul PSD Ion Stan îi cerea denunţătorului său, omul de afaceri Nicuşor Dima, „câte două milioane, de benzină”, pentru cele 600 de maşini pe care intenţiona să le folosească în campanie, la rândul său Dima estimând că este vorba despre „un miliard, un miliard două sute”.

1 comentariu

moshu49 07-12-2012 - 05:45

poveşti de adormit… Miţura
sau fardarea PSD-ului pînă luni 10 dec. a.c.
punct!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult