Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD anunță că e gata să preia guvernarea

PSD anunță că e gata să preia guvernarea

scris de Misu Andrei
91 afisari

„Social-democraţii sunt pregătiţi să preia guvernarea până la alegerile parlamentare”, a declarat prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu. „Ni se pare esențial ca românii să știe că PSD are un program de guvernare cu obiective realiste. Suntem pregătiți să luăm măsuri rapide. PSD va da jos Guvernul Orban pentru a repara în regim de urgență România”. 

„Românii s-au săturat de promisiunile unor realizări grandioase pentru că au văzut că așa ceva nu se întâmplă. Vor să li se spună onest care sunt obiectivele care se pot face, chiar dacă sunt mai mici, într-un interval decent. Noi nu suntem PNL care a propus o fițuică cu obiective SF cu mii de kilometri de autostradă și alte investiții fantasmagorice, apoi ne-a anunțat că va reporni economia de pe un teren de golf cu promisiuni pentru anul 2030”.

Grindeanu a declarat că „fiecare parlamentar va avea mâine pe pupitrul său programul de guvernare al PSD”. „Ne-am pregătit în ultimele luni organizând zeci de focus grupuri pentru a înţelege mai bine care sunt aşteptările românilor”, a spus el. Prim-vicepreşedintele PSD a vorbit de necesitatea luării unor măsuri care să fie aplicate cât mai curând, până la alegerile parlamentare de la finalul anului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult