Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD Argeş organizează manifestaţii de solidaritate cu Nicolescu

PSD Argeş organizează manifestaţii de solidaritate cu Nicolescu

scris de Z.V.
2 afisari

Biroul permanent al PSD Argeş a anunţat că luni vor fi organizate acţiuni de solidarizare cu preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, la sediile tuturor organizaţiilor locale, informează Agerpres. „Astăzi (luni – n.r.), începând cu ora 14,00, la toate sediile PSD din Argeş vor avea loc acţiuni în care noi ne solidarizăm în linişte cu domnul Constantin Nicolescu, preşedintele filialei judeţene (a social-democraţilor – n.r.) şi al CJ. Totodată anunţăm că ne delimităm de orice manifestare care va avea loc în alte locuri”, se arată într-un comunicat.

nicolescu foto agerpresConducerea PSD Argeş îşi exprimă totodată „încrederea în justiţie şi într-o decizie corectă” în cazul lui Constantin Nicolescu. Tribunalul Argeş a dispus, pe 27 ianuarie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, care fusese reţinut cu o zi înainte de procurorii anticorupţie. La scurt timp după aflarea sentinţei, lui Nicolescu i s-a făcut rău, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, de unde a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde a fost operat în cursul nopţii trecute.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Constantin Nicolescu este cercetat pentru „folosirea sau prezentarea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată”, precum şi pentru fals intelectual şi uz de fals, în legătură directă cu infracţiunea împotriva intereselor financiare ale Comunităţilor Europene. De asemenea, el este acuzat de luare de mită în formă continuată şi instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult