Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD așteaptă decizia Curții Constituționale

PSD așteaptă decizia Curții Constituționale

scris de Misu Andrei
63 afisari

Partidul Social Democrat a amânat o decizie în legătură cu ziua în care ar urma să fie votată moțiunea de cenzură până săptămâna viitoare. Purtătorul de cuvând al PSD a declarat, însă, că nu se va aștepta o decizie a Curții, pentru că deciziile CCR sunt valabile pentru viitor. „Procedura parlamentară merge înainte indeferent de această situație”, a declarat Romașcanu.

foto facebook PSD

O decizie în legătură cu ziua în care ar urma să fie votată moțiunea de cenzură va fi luată săptămâna viitoare, de către noua conducere a PSD, care va fi aleasă la Congresul de sâmbătă.

„Marți vom anunța data la care se va vota această moțiune. Vom decide acestă dată. Va exista un CEX cu noua denumire validată de Congres, marți sau cel târziu miercuri care va decide în numele noii conduceri”, a declarat Lucian Romașcanu.

Purtătorul de cuvânt al PSD a precizat că votul ar putea fi dat chiar săptămâna viitoare, fără a mai fi așteptată o decizie a Curții.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult