Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD, după acuzațiile lui Voiculescu că nu sunt raportate corect decesele COVID: Am avut dreptate

PSD, după acuzațiile lui Voiculescu că nu sunt raportate corect decesele COVID: Am avut dreptate

scris de Misu Andrei
121 afisari

Partidul Social Democrat reacționează după acuzațiile făcute de fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, care a declarat vineri că „există diferenţe fundamentale între numerele raportate şi cele reale” ale deceselor COVID-19.

„PSD a avut dreptate când a susținut că datele privind pandemia au fost măsluite și că actuala guvernare a ascuns realitatea cetățenilor din interese politice, electorale sau de imagine. Scandalul din Coaliția de guvernare confirmă pe de o parte faptul că românii au fost mințiți de autorități, iar pe de altă parte că deciziile privind restricțiile impuse populației nu au fost fundamentate pe date epidemiologice reale, ci după interesele politice ale guvernanților”, transmite Partidul Social Democrat, într-un comunicat de presă.

PSD cere partidelor din Coaliție să voteze solictarea partidului de a înființa o comisie de anchetă privind măsulirea datelor despre pandemie.

„În noul context politic, USR PLUS are ocazia de a face dovada transparenței pe care au tot clamat-o până acum, dar pe care nu au dus-o niciodată până la capăt. Dacă vor într-adevăr să demonstreze că sunt în slujba aflării adevărului și că nu folosesc „principiul transparenței”, doar ca pe un instrument de șantaj sau vendetă politică, atunci au obligația ca luni să voteze solicitarea PSD de înființare a comisiei de anchetă privind măsluirea datelor despre pandemie. Românii au dreptul să știe adevărul despre pandemie și despre modul în care au fost fundamentate restricțiile impuse în această perioadă”, transmite PSD.

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii, susține că „există diferenţe fundamentale” între cifrele raportate şi cele reale în ceea ce priveşte decesele din cauza COVID. Voiculescu a afirmat vineri că a început o investigație în acest sens, pe care nu a finalizat-o, și îl invită pe premierul Florin Cîțu, care este și ministru interimar al Sănătății, să „revadă metodologia” de raportare a deceselor.

2 comentarii

stefan 16-04-2021 - 22:59

SA FIE CLAR: PSD astazi este condus de Ciolacu, cel care l-a tradat pe Dragnea si a sprijinit minciunile merkeliste privitor la necinstea leaderului Nicolae Dragnea…se va intoarce roata si detinutul politic va avea multe de spus

raluca 18-04-2021 - 11:39

Tot timpul a fost raportat un numar fals de infectati-deceedati de Covid.
Pentru ca asa i s-a ordonat coloniei Romania prin marionetele care formeaza statul: pres-e-dinte, ser-vicii, guvern, parlament, administratie, etc. Pentru ca asa au pus botul, mituiti cu „sporul de Covid”, majoritatea cadrelor medicale si a mediei implicate.
Dar nu mor romanii cind vor „ciinii” !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult