Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD forțează în Parlament majorarea pensiilor cu 40%

PSD forțează în Parlament majorarea pensiilor cu 40%

scris de Misu Andrei
55 afisari

Parlamentarii voteză marți, de la ora 13, în ședință de plen reunit, proiectul de rectificare bugetară, modificat de PSD în comisiile de specialitate săptămâna trecută. Potrivit modificărilor, PSD vrea majorarea pensiilor cu 40%, creșterea salariilor profesorilor din acest an și alocări de fonduri pentru autoritățile locale.

PNL a anunțat deja că dacă modificările la proiectul de rectificare trec de plenul Parlamentului, liberalii vor contesta la CCR legea.

Alfred Simonis, PSD: PNL este lipsit de empatie. Orban îl întreba pe un domn în scaun cu rotile ce viteză prinde. 5 milioane de oameni așteaptă dreptate. Ați anunțat că veți susține această lege până ați ajuns la putere, apoi v-ați răzgândit.

Opriți-vă din furat, din tunuri, din cheltuieli nejustificate și veți avea bani.

PSD face ceea ce a spus în ultimii ani și se ține de cuvânt. Astăzi e important cine nu susține în Parlament acestă lege. Pentru că astăzi legea va trece de Parlament și veți fi obligați să majorați pensiile cu 40%, dar la finalul zilei vom vedea cine sunt cei care nu vor să majoreze pensiile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult