Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD îi cere lui Ludovic Orban să prezinte bugetul, săptămâna viitoare, în Parlament

PSD îi cere lui Ludovic Orban să prezinte bugetul, săptămâna viitoare, în Parlament

scris de Misu Andrei
43 afisari

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor se va întruni, luni, la ora 13.00, pentru a decide în privința solicitării PSD de a-l invita pe premierul Ludovic Orban în data de 9 noiembrie în Parlament pe tema proiectului de buget pe 2021, transmite Agerpres.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a depus la Biroul permanent solicitarea ca premierul să vină lunea viitoare în plen pentru a prezenta stadiul elaborării proiectelor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul viitor.

Orban a declarat, sâmbătă, că obiectivul guvernării liberale este de a adopta proiectul de buget pentru 2021 până pe data de 31 decembrie, cel mai probabil după învestirea noului Executiv, între Crăciun şi Anul Nou.

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, anunţa joia trecută, după o şedinţă a conducerii partidului, că social-democraţii au decis să îl cheme în Parlament pe premierul Ludovic Orban pe tema bugetului de stat pe anul viitor, menţionând că nu înţelege de ce Guvernul nu a publicat acest proiect.

„Dacă nu este nimic de ascuns, dacă este totul corect faţă de români, de ce nu este publicat bugetul pe anul viitor, de ce nu se organizează o conferinţă de presă la nivel guvernamental astfel încât toţi românii să afle care sunt intenţiile concrete ale Guvernului cu privire la TVA, de exemplu. Sunt analişti economici, de asemenea consultanţi economici care în această perioadă fac tot felul de calcule şi scheme cum va evolua economia românească în momentul în care TVA va creşte”, afirma Firea.

1 comentariu

stefan 03-11-2020 - 23:31

PSD ar trebui sa faca eforturi sa piarda alegerile. GROAPA in care este Republica nu mai poate fi astupata si dimpotriva se adanceste in fiecare secunda. Acum sper ca si dvs doamnelor si domnilor ziaristi sper ca vi s-a luat ceata cu Ponta vs Colectiv, Dragnea vs Inchisoare….avem o putere straina in Romania in toate structurile, sist national este paralizat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult