Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD il da pe Oltean pe mana Procuraturii

PSD il da pe Oltean pe mana Procuraturii

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Partidul Social Democrat va depune plangere penala impotriva vicepresedintelui Partidului Democrat Liberal Ioan Oltean privind declaratiile facute in legatura cu detinerea portofoliului Internelor in perioada ultimelor alegeri prezidentiale, transmite Agerpres.


Potrivit unor informatii aparute in presa, la o sedinta grupurilor parlamentare reunite ale PDL, Ioan Oltean ar fi spus ca, in conditiile in care social-democratul Dan Nica ar fi ramas ministru de Interne, democrat-liberalii nu ar fi castigat prezidentialele.

„Trebuie sa recunoastem ca daca nu am fi dat afara broscoiul din Guvern nu am fi castigat alegerile. Credeti ca daca ramanea Nica la Interne am fi castigat alegerile? Nu… cu Nica la Interne nu castigam prezidentialele”, ar fi spus Oltean.

Ulterior, el a condamnat aparitia in presa a acestor inregistrari si a explicat ca a vrut sa spuna ca PDL este singurul partid in care are incredere ca poate organiza un scrutin corect.

„Ii condamn pe cei care au facut aceste inregistrari, ma delimitez si apreciez ca este un gest totalmente lipsit de caracter, ca un om sanatos la minte nu ar putea face un asemenea gest. (…) Dar ma delimitez si ii condamn si pe cei care se folosesc de aceste inregistrari obtinute cu totul si cu totul fraudulos”, afirma Oltean, in cadrul unei conferinte de presa, la sfarsitul saptamanii trecute.

0 comentariu

Huhu 15-03-2010 - 17:21

Baaa, nu e cum zici, ziaristule!!!!!!!

hatru 15-03-2010 - 21:27

Il pupa tandru pe Basescu.Geniala poza….sau nimereala???

george nemteanu 17-03-2010 - 03:17

Presedintele iese sifonat din aceasta afacere. Parasirea sedintei ce s-a dorit de maxima importanta pentru natiune de catre cei doi lideri ai opozitiei a fost semnalul dat aceleasi natiuni ca initiativa presedintelui nu prezinta interes in aceste momente cand tara are cu totul alte prioritati. Bomboana pe coliva a fost lipsa lui Antonescu inregistrata a doua zi, cand si-a trimis adjunctii. Antonescu a vrut sa arate ca nu este interesat de diversiunea demagogica regizata in laboratoarele cotroceniste.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult