Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD îl propune pe fratele lui Paul Stănescu la ANRE.

PSD îl propune pe fratele lui Paul Stănescu la ANRE.

scris de Misu Andrei
58 afisari

Partidul Social Democrat îl propune pe fostul parlamentar Alexandru Stănescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stănescu, în funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energie. Întrebat, luni, ce îl recomandă pentru această funcție, președintele PSD Marcel Ciolacu a spus că „a contat foarte mult că este unul dintre foștii parlamentari care nu a mai avut loc pe listele parlamentare”.

Alexandru Stănescu a fost deputat PSD pentru două mandate, în perioada 2012-2020. Acesta a fost președinte al Comisiei de Agricultură din 2017 până în 2020. Anterior a fost vicepreședinte al comisiei.

Marcel Ciolacu a spus că nominalizarea lui Stănescu pentru funcția de vicepreședinte al ANRE, în locul lui Marian Neacșu care a fost numit secretar general al Guvernului, nu are legătură cu faptul că fratele său, Paul Stănescu, este secretarul general al PSD.

„Este propunerea din partea grupului PSD, avem dreptul să o facem și este propunerea noastră. Este un fost parlamentar, a fost președinte și de comisie, la comisia de agricultură. A contat foarte mult că este unul dintre foștii parlamentari care nu a mai avut loc pe listele parlamentare. Vă va răspunde dânsul ce îl recomandă. Oamenii care au avut mai multe mandate și care au experiență parlamentară este posibil să mai fie numiți”, a declarat Marcel Ciolacu.

1 comentariu

?????? 14-12-2021 - 15:14

@ Ministrul energiei zise că învățământul de profil nu prea își are rostul putând fi chiar și o cheltuială nerentabilă, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult