Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD: În perioada 15-17 mai vom marca „Zilele prostiei” Guvernului Orban

PSD: În perioada 15-17 mai vom marca „Zilele prostiei” Guvernului Orban

scris de Misu Andrei
59 afisari

Partidul Social Democrat susține, într-o postare pe Facebook, că în perioada 15-17 mai, adică la sfârșitul acestei săptămâni, nu vor exista restricții impuse de autorități, pentru că, potrivit calendarului de adoptare a legii trimise de Guvern în Parlament, legea nu poate intra în vigoare mai repede de începutul săptămânii viitoare.

„În perioada 15-17 mai vom marca „ZILELE PROSTIEI” Guvernului Orban! Trei zile în care nu se pot aplica restricții pentru prevenirea pandemiei, din cauza unei gafe monumentale a Guvernului PNL! Au trimis legea stării de alertă prea târziu la Parlament! Cu tot efortul senatorilor și deputaților de a o vota în cel mai scurt timp, din cauza unor termene procedurale obligatorii, legea nu poate intra în vigoare mai devreme de 18 mai!”, se arată în mesajul PSD.

Social democrații susțin că în cele trei zile se poate anula efortul colectiv din ultima perioadă.

„În lipsa unor REGULI CLARE, va crește riscul de transmitere a coronavirusului. În aceste 3 zile, se poate anula tot efortul colectiv facut timp de două luni! Doar din prostia Guvernului Orban! Recomandăm cetățenilor să respecte regulile de igienă și distanțare și în aceste 3 zile în care vor lipsi restricțiile legale!”, se precizează în același mesaj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult