Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD la superoferta cu card

PSD la superoferta cu card

scris de Ziua Veche
4 afisari

Presedintele PSD Victor Ponta va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central din Kiseleff, carduri de membru noilor inscrisi in partid, cu care acestia pot obtine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral. Surse din apropierea liderului PSD, Victor Ponta, au declarat, marti, pentru Mediafax, ca discount-urile oferite de cardurile de nou membru PSD pot fi obtinute datorita formarii unei retele de parteneri – teatre, cinematografe, magazine, restaurante. Acesti parteneri vor acorda respectivele discount-uri in momentul in care se va prezenta cardul de nou membru PSD, in baza unui sistem electronic la care toti acesti parteneri sunt parte, au explicat sursele citate.


 

Exista un sistem informatic prin care diferiti parteneri – teatre, cinematografe, magazine, restaurante – acorda reduceri posesorilor de card de nou membru PSD. Aceasta este inovatia in politica a lui Ponta. Reprezinta un alt mod de a face politica. Este o inovatie, nu s-a mai facut asa ceva pana in momentul de fata”, au precizat sursele citate. Aceleasi surse au aratat ca pe 2 Mai, la sediul central al PSD, din Soseaua Kiseleff, se va organiza un eveniment special, unde presedintele PSD, Victor Ponta, va oferi cardurile de nou membru celor proaspat inscrisi in partid. Sursele citate au mai aratat ca PSD a pregatit 3.000 de astfel de carduri, care vor fi oferite noilor membri ai partidului si in organizatiile locale ale partidului, nu numai la nivel central. Aceleasi surse au mai aratat ca de la sediul central al partidului posesorii de carduri de nou membru PSD se vor indrepta, in mars, catre Palatul Parlamentului.

Cardurile de nou membru PSD sunt de culoare rosie, au sigla PSD si adresa de site www.psd.ro, contin inscrisul “Victor Ponta – presedinte PSD” si semnatura olografa a acestuia. De asemenea, pe aceste carduri mai scrie: “Membru PSD, nr. ….”, “Vreau Viata prospera, Romania corecta, Sprijin pentru cei slabi, strazi, spitale, scoli moderne, respect pentru cei in varsta”. Pe verso scrie “Luptam impotriva nedreptatii, mizeriei, coruptiei, abuzurilor, saraciei”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult