Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD merge cu Dan Cristian Popescu la Primăria Sector 2. Onţanu scade

PSD merge cu Dan Cristian Popescu la Primăria Sector 2. Onţanu scade

scris de Roland Catalin Pena
6 afisari

Conducerea PSD Sector 2 a decis să meargă pe mâna candidatului propus de PNL. Astfel, Dan Cristian Popescu este candidatul USL la Primăria Sectorului 2 şi se va bate cu actualul edil, Neculai Onţanu, secretar general al UNPR, anunţă pesurse.ro.

Dan Cristian Popescu

Potrivit ultimelor cercetări sociologice Neculai Onţanu a scăzut în preferinţele electoratului şi are acum în jur de 45% (în noiembrie 2011 încă mai avea 54%=. Încrederea în el a scăzut în principal din cauza deselor apariţii publice care l-au asimilat din în ce mai tare de partidului condus de Gabriel Oprea. Aceleaşi sondaje au relevat faptul că în rândul alegătorilor din sector actualul edil e încă văzut ca fiind membru PSD (pe listele cărui partid a candidat mereu).

Până acum se ştie că la Sectorul 1 va candida din nou primarul Andrei Chiliman (are o intenţie de vot de aprox.90%), la Sectorul 5 Marian Vanghelie (are aprox.47% intenţie de vot). La Sectorul 3 ar putea candida vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă. La sectorul 6 va fi, cel mai probabil, Ecaterina Andronescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult