Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD nu si-a platit chiria in Kiseleff de patru ani

PSD nu si-a platit chiria in Kiseleff de patru ani

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Pesedistii nu si-au mai platit chiria lunara datorata RA-APPS pentru sediul din Kiseleff de circa patru ani, au declarat surse din conducerea partidului citate de Mediafax.

 

 

Chiria lunara este de 30.000 de lei in prezent pentru sediul central din Soseaua Kiseleff. Aceleasi surse au aratat ca, in aceste conditii, datoriile pe care PSD le are de achitat in prezent se ridica, potrivit unui raport de audit, la suma de opt milioane de euro. Cea mai mare parte a acestor datorii – sase milioane de euro provin din mandatul de cinci ani al presedintelui Mircea Geoana. Potrivit acelorasi surse, o datorie de un milion de euro este mostenita de pe vremea cand Adrian Nastase era presedinte al partidului, un alt milion de euro ar reprezenta datorii din alte campanii, mai vechila care se adauga cheltuieli administrative neachitate. Toate cheltuielile curente de la sediul central au fost taiate, inclusiv telefoanele, intrucat factura la telefoane, la Romtelecom, era una “exorbitanta”. Potrivit surselor citate, salariile angajatilor la sediul central au fost limitate la suma maxima de 2.000 de lei. In momentul preluarii mandatului de presedinte de catre Victor Ponta, la sediul central al PSD erau angajate circa 100 de persoane, care insa nu isi desfasurau practic activitatea in sediu. Sursele mentionate au aratat ca s-a renuntat la colaborarea cu acestea, in sediu ramanand doar angajatii a caror activitate este strict necesara. La nivelul conducerii centrale, s-a luat decizia de a se solicita fiecarei organizatii judetene cate 5.000 de lei pe luna, pentru a se intra in normal cu plata cheltuielilor curente.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult