Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD ofera carnet de partid pedelistilor care voteaza motiunea

PSD ofera carnet de partid pedelistilor care voteaza motiunea

scris de Ziua Veche
2 afisari

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD ofera parlamentarilor PDL un carnet de partid, daca „vor avea constiinta si vor vota motiunea de cenzura”, insa de marti portile PSD vor fi inchise pentru deputatii si senatorii puterii care vor fi impotriva motiunii, informeaza Mediafax. Liviu Dragnea a facut aceste declaratii sambata, la conferinta ordinara a organizatiei judetene a PSD Valcea.

Totodata, secretarul general al PSD a spus ca Guvernul Boc trebuie sa plece, fiind necesare alegerile anticipate.

„Oferim parlamentarilor PDL un carnet de partid daca vor avea constiinta si vor vota pentru motiunea de cenzura, insa portile PSD vor fi inchise de marti incolo pentru deputatii si senatorii puterii care vor fi impotriva motiunii. Multi ne acuza ca urmarim o criza politica pe langa cea economica. Eu va spun insa clar ca, in prezent, in Romania este o criza politica. Atat timp cat un guvern ia masuri impotriva propriului popor, iar acest guvern nu mai are sustinere din partea natiunii, ne confruntam cu o criza politica. Acest guvern trebuie sa plece. Sunt pentru alegeri anticipate pentru ca acest Parlament este unul pervertit. De exemplu, in acest Parlament exista un partid, Uniunea Nationala a Postasilor din Romania, sau cum naiba se mai numeste, care nu a existat pe nicio lista la alegerile din 2008”, a declarat Liviu Dragnea.

Dezbaterea motiunii de cenzura in plenul Parlamentului si votul asupra acesteia sunt programate pentru marti.


0 comentariu

freddie1 08-03-2010 - 19:26

Poti visa, da’ ai grija sa nu murdaresti cearsaful!

Gavroche 08-03-2010 - 21:01

… s-o impinga la oparte pe evreica „americana” PELOSI in Congresul USA ……………
Pe Töckes nu-l facem presedinte? Sa ne „federalizeze” nitelus …………..

Ma bucur ptr redactia blogului „Clona-Defunctei-ZiuliCA” CA si-a reintegrat in septel oaia ratacita aka pe voinicul Prea-Fericitu’ Chirciu. Acum pe caree-i ridicati in slavi in Razboiul Rozelor? Trupa Crin-Tariceanu sau Boc-Basescu?
Mergeti cu vremea, presupun 😉

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult