Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD-PDL: Fiecare partid cu demisia lui

PSD-PDL: Fiecare partid cu demisia lui

scris de Marius Bâtcă
3 afisari

Deputatul Oana Niculescu-Mizil şi-a anunţat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, demisia din grupul parlamentar al PSD. Exemplul i-a fost urmat de Marian Avram, coleg de breaslă, dar nu şi de partid. Deputatul şi-a anunţat, tot marţi, şi tot în plen, demisia din grupul parlamentar al PDL.

Parlament-Camera-DeputatilorOana Niculescu Mizil a pus capăt relaţiei cu PSD. „De astăzi voi activa ca parlamentar independent şi voi vota în interesul celor care m-au ales să vin aici alături de dumneavoastră”, a spus Oana Niculescu-Mizil de la tribuna Parlamentului. La scut timp, deputatul Marian Avram şi-a anunţat şi el demisia din grupul parlamentar al PDL. Motivul, problemele în relaţia internă de partid cu liderii filialei Tulcea, mai exact mutarea sa intr-un alt colegiu.

„Azi mi-am anunţat demisia din grupul PDL şi activitatea în continuare o voi desfăşura ca deputat independent”, a declarat Avram pentru Agerpres.

El a spus că nu va trece la alt partid, iar dacă vor fi legi sau proiecte legislative de interes naţional, le va sprijini.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult