Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD renunta la mici si bere de 1 Mai

PSD renunta la mici si bere de 1 Mai

scris de Ziua Veche
26 afisari

PSD va marca ziua de 1 Mai prin proteste sociale in fiecare organizatie judeteana, scopul fiind acela de a demonstra forta filialelor si de a sublinia legatura directa a mesajului PSD cu semnificatia zilei de 1 Mai, se arata intr-un document discutat la Caciulata, miercuri, de CExN al PSD, informeaza Mediafax.


„In contextul protestelor sociale si al accentuarii problemelor economice, PSD are obligatia de a arata ca trateaza cu deosebita importanta aceasta zi, fiind un prim pas spre afirmarea fiecarei organizatii, la nivel local, in perspectiva viitoarelor batalii politice”, se arata in document.

 

De asemenea, potrivit documentului, principalul partener al PSD va fi miscarea sindicala, urmand ca, impreuna cu sindicatele, PSD sa marcheze 1 Mai prin mitinguri si mesaje politce. Mesajul central de 1 Mai va fi „PSD lupta pentru dreptul romanilor la munca, impotriva somajului si impotriva Guvenului care transfera costurile crizei pe umerii oamenilor simpli„.

„Elementul central al zilei este legat de semnificatia initiala a sarbatorii, respectiv marcarea castigarii dreptului la munca (ziua de munca de opt ore). Aceasta inseamna renuntarea la atitudinea festivista in favoarea celei grave, alaturi de concentrarea resurselor umane si materiale ale partidului catre organizarea de astfel de evenimente”, se mai arata in documentul citat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS