Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD se gândeşte să sesizeze din nou la CCR propunerea lui Iohannis de premier

PSD se gândeşte să sesizeze din nou la CCR propunerea lui Iohannis de premier

scris de Misu Andrei
92 afisari

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, miercuri, că PSD va analiza posibilitatea unei noi sesizări la CCR după propunerea făcută de Klaus Iohannis, deoarece nu ar fi o propunere care să strângă o majoritate parlamentară, potrivit Mediafax.

Preşedintele interimar al PSD a anunţat că social democraţii se vor întâlni într-o şedinţă, vineri, pentru a decide ce vor face mai departe. Marcel Ciolacu a spus că ia in calcul să sesizeze la CCR propunerea lui Klaus Iohannis

„Este posibil să sesizăm din nou la CCR şi această propunere. Vom avea o discuţie cu specialiştii din partid. Vineri avem şedinţă şi vom discuta. Dar vom discuta şi cu liderii celorlalte formaţiuni parlamentare şi vom avea cred o strategie comună”, a declarat Ciolacu, la Antena 3.

1 comentariu

Negro 28-02-2020 - 08:28

Asta dovedeste faptul ca Rosii nu au nici un interes in realizarea alegerilor anticipate pentru a repune Tara pe linia de plutire. Dumnealor sunt preocupati doar de conservarea privilegiilor lor si ale grupurilor lor de interese, iar inarmati cu fripturistii care acatuiesc majoritatea in Curtea Constitutionala a Romaniei continua spolierea a ceea ce au mai ramas din bogatiile Tarii. Prin urmare: pot fi Ciolacu et Compania reformatori ai PSD? Desigur, doar pe linia afundarii cat mai mult a economiei in marasmul inceput in devalmasie in anii 1990, cea a conservarii privilegiilor obtinute atunci si in ultimul timp, cea pornita cu o furie nemarginit a salvgardarii ”beneficiarilor” lor de bratul lung al Legii. Partidele din opozitie stiu aceasta, au intrat de bunavoie in jocul lor si se macina reciproc pe chestiuni superficiale. Iar urnele spun ce nu au invatat de 30 de ani. Meritam cu prisosinta acesti politicieni care stiu doar sa ne jupoaie prin metodele totalitarismului de care nu se pot debarasa nici unii nici altii. Tarele sufletesti mostenite dintr-o istorie unde s-au complacut in conditia de sclavi ale romanilor sunt prea evidente pentru a le ingadui acum adevarata libertate si constructie de sine ca popor printre alte popoare! Deci nu vom avea anticipate, cum clamau inainte de vreme si prea sigure de victorie grupurile de interese ale opozitiei!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult