Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD se pregateste pentru sesiunea extraordinara a Parlamentului

PSD se pregateste pentru sesiunea extraordinara a Parlamentului

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Biroul Permanent National al Partidului Social Democrat va lua in discutie, in sedinta de luni, pregatirea pentru sesiunea extraordinara a Parlamentului.

Pe ordinea de zi a BPN de luni se afla pregatirea pentru sesiunea extraordinara”, a declarat, duminica, pentru Agerpres, presedintele PSD, Victor Ponta.

Camera Deputatilor a fost convocata in sesiune extraordinara pe data de 16 august, urmand ca pe ordinea de zi sa se afle proiectul legii privind Agentia Nationala de Integritate, precum si doua proiecte de legi care in prezent se afla la Comisia de buget. Biroul Permanent al Senatului se va reuni, marti, 10 august, pentru a lua, la randul sau, o decizie in ceea ce priveste convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei superioare a Legislativului.

Presedintele Traian Basescu a decis, pe 20 iulie, sa convoace Parlamentul in sesiune extraordinara pentru a discuta legea de organizare si functionare a Agentiei Nationale de Integritate, dar si alte doua proiecte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS