Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD si PNL au decis sa inceapa discutiile pentru un guvern de criza, in cazul in care motiunea va trece

PSD si PNL au decis sa inceapa discutiile pentru un guvern de criza, in cazul in care motiunea va trece

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, miercuri, dupa intalnirea PSD-PNL, ca cele doua formatiuni urmeaza sa convina asupra unui guvern de criza, care sa fie instalat “a doua zi” dupa caderea actualului Cabinet, in cazul adoptarii motiunii de cenzura.

Potrivit Mediafax, liderul liberal a adaugat ca reprezentanti ai celor doua partide vor trece imediat la redactarea programului de guvernare.

In ceea ce priveste propunerea de prim-ministru al acestui “guvern de criza”, Antonescu a spus ca acesta va fi convenit, el reiterand pozitia PNL privind un premier independent, cu mare credibilitate publica.

Motiunea de cenzura o discutam impreuna si o introducem impreuna. Avem dreptul la o singura motiune de cenzura in aceasta sesiune si o vom depune in momentul in care va avea cele mai mari sanse sa treaca”, a declarat, la randul sau, liderul social-democrat Victor Ponta.

Pregatim un Guvern de criza, cu masuri de criza pe care am inceput deja sa le discutam”, a afirmat Victor Ponta, adaugand ca Guvernul de criza ar urma sa isi inceteze activitatea in primavara viitoare, cand ar putea avea loc alegeri anticipate, iar “cei care i-au mintit pe romani” sa nu mai intre in Parlament. “Discutam si cu alti parlamentari dispusi sa voteze aceasta motiune de cenzura. Ca si in iunie, o sa votam la vedere”, a adaugat liderul PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult