PSD şi PNL se iau cu acte pe 5 februarie | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD şi PNL se iau cu acte pe 5 februarie

PSD şi PNL se iau cu acte pe 5 februarie

scris de R. C.P.
13 afisari

Crin Antonescu a anunţat luni, la Iaşi, că liberalii sunt decişi să realizeze alianţa cu social-democraţii.

Crin Antonescu si Victor Ponta‘Aici, în acest loc special al istoriei, culturii şi spiritualităţii româneşti, în această zi specială din istoria României, spun în numele PNL – suntem decişi să purcedem la un act politic major, la constiturea unei alianţe care să ofere şansa tuturor românilor, şansa revenirii la o ţară şi la o societate cu funcţionare normală’, a spus Antonescu, în cadrul unei conferinţe de presă comună cu liderul PSD, Victor Ponta, informează Agerpres.

Victor Ponta a anunţat că în 5 februarie va fi convocat Consiliul Naţional al PSD, la care va propune formarea unei alianţe cu PNL,a unei platforme politice înregistrate juridic.

El a mai anunţat că scopul acestei alianţe este oprirea “măsurilor antisociale şi antinaţionale ale acestei puteri” şi relansarea economiei.

Crin Antonescu şi Victor Ponta au fost prezenţi, luni, la Iaşi, la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor Române. La conferinţa de presă a celor doi lideri politici participă şi primarul PSD al Iaşiului.


1 comentariu

Mache 24-01-2011 - 20:47

Dom’le, ce lipsa de inspiratie! Nu se poate plange nimeni ca asta a lu’ Ponta nu ar fi cel putin la fel de prostanac ca si Geoana…

Zi si tu nene, ce trebuie sa fie in capul lui ca sa anunte infintarea Monstruoasei Coalitii tocmai la aniversarea urcarii lui Cuza pe tronul Principatelor Unite?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult