Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD somează PNL să decidă dacă rămâne la guvernare

PSD somează PNL să decidă dacă rămâne la guvernare

scris de C.S.
3 afisari

PSD somează PNL, prin vocea preşedintelui executiv Liviu Dragnea, să decidă dacă rămâne la guvernare sau rupe alianţa USL. Dragnea a adăugat că nu se poate sta cu Guvernul blocat până când se hotărăsc liberalii în privinţa restructurării.

PSD îşi pierde răbdarea.

Dacă vor să iasă (de la guvernare, n.r.) e bine să o spună pentru că suntem în februarie, e un an întreg în faţă, sunt măsuri serioase care trebuie adoptate în următoarea perioadă”, a spus Dragnea.

„Noi nu vrem să iasă de la guvernare, Doamene fereşte!, dar totuşi avem o săptămână aproape de când sunt câteva ministere în care cred că nu mai funcţionează lucrurile, gândiţi-vă la Finanţe, unde oamenii ăia de acolo nu ştiu, azi la şedinţa de Guvern va fi domnul Chiţoiu, care e demisionar…”, a spus Dragnea.

El a arătat că din partea PSD nu sunt tensiuni referitoare la discuţiile din USL privind restructurarea Guvernului.

„Din partea noastră nu e nicio tensiune. Aşteptăm un termen rezonabil să fim contactaţi să avem o nouă întâlnire să încercăm să îi convingem odată”, a spus Dragnea.

Dragnea a declarat, miercuri, că nu se poate sta cu Guvernul blocat până când se hotărăsc liberalii în privinţa restructurării, el arătând că social-democraţii au acceptat toate solicitările avansate de liberali şi că sunt surprinşi de rufuzul acestora.

Am rămas suprinşi că PNL nu e de acord cu această variantă. Am rămas foarte surprinşi şi aşteptăm să vedem dacă se hotărăsc, pentru că nu putem să stăm cu Guvernul blocat până când se hotărăsc dumnealor”, a spus Dragnea, în condiţiile în care PSD a acceptat toate solicitările PNL.

23 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 12-02-2014 - 14:14

Dupa formarea usd-ului e normal ca de acum inainte sa vedem cum psd-ului i se rupe in paispe de pnl si-l va forta sa le urmeze calea lor amenintindu-i in fiecare zi ca pe ei nu-i va afecta cu nimic faptul ca ei se vor rupe de usl. USL-ul isi traieste ultimele zile, psd-istii trecind imediat dupa formarea usd-ului la atacuri directe impotriva pnl-ului. PSD-ul si-a format gruparea, de fapt si-au adus acasa fostii disidenti din psd si acum, cu majoritate parlamentara asigurata nu mai au nici un fel de „sentiment” pentru timpitii de la pnl, care vor lua ce amai „frumoasa” teapa din toata istoria lor.

Ieri, la „sub semnul intrebarii” cu Turcescu, Traian Basescu a facut (din nou) praf psd-ul, pnl-ul si toata cloaca de baronime a Romaniei. Pe departe Basescu a ramas singurul luptator in partea opozitiei, pdl-ul nereusind inca sa se reafirme. Pdl-ul lupta inca in interior sa se reorganizeze, Blaga scuturindu-se bine de tot de cei care i-ar putea face opozitie, pmp-ul e o gluma proasta, asa ca, numai B1-ul a mai ramas alaturi de presedinte inlupta impotriva ciumei rosii a usl-ului si usd-ului. In barca opozitiei vor veni cu furci si topoare, curind-curind, milioane de romani adusi la disperare de aceste doua gasti mafiote : usd-ul si usl-ul (Urmeaza Saracie Draconica si Urmeaza Saracie Lucie), cind vom asista la a doua revolutie, aceea adevarata, cind va curge singe, cind amaritii astia vor da foc vilelor baronilor si-i vor atirna in streang pe toti politicienii. Chiar daca e un vis ceea ce spun eu aici, ramine singura speranta, singura optiune pentru o minte lucida si cu adevarat patriotica.

urbos 12-02-2014 - 14:17

Da-ti limbi potaie, asa, asa, putoare. Hehehe!

pathfinder 12-02-2014 - 14:21

Bre yoghinule, ia nu mai da tu sfaturi la domnisoare.
De unde stii tu ca asta poate sa si-o suga ca tine?!?
Ha?

urbos 12-02-2014 - 14:37

Carnatule, nu e sfat, e constatare. La potai, autosatisfacerea cu limba e obisnuinta.
Cat despre „domnisoara”, tu poti sa fii vesel, chiar arati a femeie pe langa asta.

pathfinder 12-02-2014 - 14:47

Aha!
Deci ai transformat-o intr-o obisnuinta!
Ce sa-ti spun…: sa-ti fie de bine?!?

urbos 12-02-2014 - 14:54

Dar ce replica ai in tine, ce desteapta esti. Puti de inteligenta!

UnUL 12-02-2014 - 15:22

C u r Bubos, singurul care duhnește a prostie (și a nesimțire) pe aicea ești tu.

jan dinu 12-02-2014 - 17:28

Bah ,Mercenarule atzi pierdut partida la scor ..
TU doar trebuie sa numeri puscariabili …
— BASESCU — este stapinul ringului ….-:))))))))))) !
JD-USA-CALIFonia

Antibasistul 12-02-2014 - 18:46

Jane securistule basist, mercenar esti tu, se vede din postarile tale cretine, ptiu de mii de ori!!!!!!!

pathfinder 12-02-2014 - 14:19

„va curge singe … vor da foc … ii vor atirna in streang”
= „singura optiune pentru o minte lucida si cu adevarat patriotica”

1. Asa gandeste o minte lucida? Mai, mai, mai…
2. Ce-i aia „minte … cu adevarat patriotica”??? Asta-i noua…

UnUL 12-02-2014 - 14:35

Nu sunt de acord cu un singur punct. PMP-ul nu e de loc o glumă proastă: are oameni extrem de valoroși și va crește până la parlamentarele din 2016.

Antibasistul 12-02-2014 - 15:18

Nu esti sanatos la cap, ca toți basistii!

UnUL 12-02-2014 - 15:24

„nu ești sănătos la cap” – copy-paste nr. 40
„ca toți băsiștii” – copy-paste nr. 2370
„băsist/băsistă” – copy-paste nr.3895

Antibasistul 12-02-2014 - 19:01

Basistii-s gunoaie, postarie lor ii tradeaza!

ValVerde 12-02-2014 - 14:47

Dar daca PNL si PSD au inceput sa-si dea la gioale si sa se scuipe reciproc, decit sa-si ia mingea si sa se duca acasa, oare nu e mai bine pentru PNL sa inceapa o miutza cu PDL ?

E doar o litera diferenta, daca nu esti atent nici nu-ti dai seama…ce mi-e N si ce mi-e D, tot un drac pe frigul asta. Il pun pa Antonescu sa stea de sase, sa nu vina Ponta sa le fure mingea si pe Basescu in poarta ca are privire stereo si sa vedeti cum vin si nemtii si ungurii sa se roage sa-i lase sa joace si ei un pic…

O sa-si cam inghita Huhu scuipatul dar ce sa facem, progres fara sacrificiu e ca parlamentaru’ fara dosar…..

Antibasistul 12-02-2014 - 15:20

Aiurezi basistule, ca de obicei, ptiu de mii de ori!

UnUL 12-02-2014 - 15:25

Bășinel, iarăși „PTIU”? E al 2607-lea scuipat – RECICLAT – doar de când sunt eu pe acest forum. Această salivație în exces e, categoric, o problemă de sănătate extrem de gravă (Chiar dacă, așa cum bine spunea cineva, recuperezi, regurgitezi și refolosești fiecare scuipat de mai multe ori)!

Antibasistul 12-02-2014 - 17:10

Iarasi ai vorbit neintrebat, basistule fara cei sapte ani de acasa!

UnUL 13-02-2014 - 07:52

Că te-oi și întreba pe tine, boulene, râsul forumului!

Mircea 13-02-2014 - 06:43

Pentru antibasistii cu epoleti (si pensii recalculate):

….’’va rog sa luati legatura cu membrii SCMD sau rezervistii, in general, care sunt si membri PSD, UNPR si, in special, PNL, explicandu-le ca nu un Iohannis sau un Popescu, ci zece carute de Iohannisi si Popesti (adica nici un interes personal sau de mic grup politicianist) nu au dreptul sa produca disolutia USL. Transmiteti liderilor dvs. politici sa renunte la colaborarea cu unele servicii europene, care sunt ostile, din principiu, existentei statului unitar roman si adepte ale jefuirii noastre totale, si sa ramana la colaborarea lor mai veche cu deja traditionalele CIA si KGB, actualmente FSB. Dovada victoriei Ratiunii ar fi o lista unica a USL (PSD, PNL, PC, UNPR) la europarlamentare, pe care am putea sa o sustinem. Doua liste nu avem cum! Vom opta pentru sustinerea Interesului National!’’
miercuri, 12 februarie 2014
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col (r) dr. Mircea DOGARU

Tache 13-02-2014 - 07:51

Mai bine un sfarsit cu GROAZA, decat a groaza fara de SFARSIT !!!

S-a TERMINAT, NU SE MAI POATE !!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZZ6LvSqyhAM

jan dinu 13-02-2014 - 08:46

HaHaHaHa…-:))))))) —- BASESCU —- solia de pace a US ..Leului !!!!
JD-USA- CALIFornia

UnUL 15-02-2014 - 17:38

PSD SOMEAZĂ și ȘOMEAZĂ (că de guvernat nici gând).

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult