Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD Transilvania: Ponta nu se opune

PSD Transilvania: Ponta nu se opune

scris de Marius Bâtcă
3 afisari

Liderii Partidului Social Democrat intenţionează să înfiinţe o structură regională în partid care să se numească PSD Transilvania.

Preşedintele Partidului Victor Ponta vrea o structură regională în partid. El a explicat că este vorba de descentralizare şi de o reprezentare mai consistentă a social-democraţilor din Transilvania în conducerea PSD.

Consider că ideea de PSD Transilvania este o idee corectă. În cadrul PSD la nivel naţional, Transilvania trebuie să aibă şi la nivel politic o reprezentare regională şi o reprezentare specială. Eu nu am nici un fel de temeri ale trecutului, că o să se rupă partidul şi o să plece PSD Transilvania cu partidul undeva în altă parte, aşa cum nu cred că o să plece Transilvania în altă parte”, a declarat pentru Agerpres Victor Ponta. El crede că mai multă autonomie, mai multă libertate, mai multă iniţiativă pentru Transilvania este atât în favoarea regiunii, cât şi a României.

Oamenii aici au un spirit special, un spirit mai întreprinzător, un spirit mai european şi nu trebuie să existe nici un fel de frână sau rivalitate prost înţeleasă între Transilvania şi restul regiunilor ţării”, a completat preşedintele PSD. El a menţionat că asemenea structuri politice pot fi înfiinţate şi în alte regiuni ale ţării.

6 comentarii

urbos 09-03-2012 - 15:57

Am vazut ce spirit au acesti dobitoci transilvaneni. Acu ne-am pamurit pentru multa vreme.
Boc e imaginea care ii reprezinta cel mai bine. Un incompetent pitic, ridicandu-se pe varfuri sa fie mai inalt, ca sa ajunga sa pupe cururi.

Ciu Huhu 10-03-2012 - 15:40

Romania-i un mare abator, Basescu-i macelarul, cretinii ardeleni sint vitele care au votat pe macelarul dictator Basescu presedinte al abatorului, desi li s-a spus ca macelarul urmeaza sa taie, macelareasca vitele toate din abator, in acest caz li sa spus ca Basescu va jefui tara de miliarde de euro si o va duce la sapa de lemn impreuna cu poporul, SI TOT L-AU VOTAT !

MULTI DINTREA ACESTI CRETINI S-AU TREZIT, DAR MULTI AU RAMAS IN PROSTIA LOR!

Ciu Huhu 10-03-2012 - 15:52

Basescu si haita lui de hoti au jefuit tara de zeci de miliarde de euro si adus la sapa de lemn, a ruinat si tara si poporul!!!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 10-03-2012 - 15:57

Cretinopatu-le , jegule ! Tu si catzelul tau cu masterat in …psihologie, chow-hu injurati pe fata si in realitate santeti cei mai pupincuristi la ..vaporeeanu ajuns in deriva totala . AI dreaq ,cretinopati ,urbos/sobru si in zgarda chow-hu !

sanda sanda 09-03-2012 - 17:55

Ponta instiga la incalcarea legii, desi e jurist. Legea partidelor spune ca organizatiile se constituie conform unitatilor administrativ-teritoriale. Legiuitorul a avut in vedere ca nu care cumva sa apara un tampit si un tradator ca Pota.
Nu asa se castiga voturi, sa pupe in cur cativa snobi „transilvanisti” gen Sabin Gherman. Ungurii oricum au partidele lor pe care le voteaza. Mai bine se intoarce Adrian Nastase.

digital 10-03-2012 - 16:34

kh-kh-t de ponta,îmbrățișezi deja ideologia mentorului tău pe nume kiombea-descentralizarea,pe tema politică sau administrativă,m.mă-ti-i de coadă de topor,proastă,care susții dezbinarea acestui popor!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult