Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD va depune o noua motiune de cenzura daca strange 236 de semnaturi

PSD va depune o noua motiune de cenzura daca strange 236 de semnaturi

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca va propune tuturor grupurilor parlamentare un text al unei motiuni de cenzura, care urmeaza sa fie depus la Parlament in momentul in care se vor strange 236 de semnaturi, minimum necesar pentru adoptarea motiunii, transmite Mediafax.


„Maine (luni, n.r.), in BPN, voi propune depunerea altui tip de motiune de cenzura, una populara. Maine vom avea un text foarte scurt, pe masurile luate de Guvern, semnat de toti deputatii si senatorii PSD. Il vom transmite la toate grupurile parlamentare si vom spera ca vom strange 236 de semnaturi. in secunda in care strangem 236 de semnaturi, depunem motiunea de cenzura”, a spus Ponta, duminica, la Realitatea TV. El a aratat ca nu stie care va fi momentul in care se va strange numarul minim de semnaturi necesare pentru a trece motiunea PSD. „Nu stiu sa va spun cand vom strange semnaturile. Nu stiu daca va fi in august sau in septembrie”, a spus Ponta. Presedintele PSD a adaugat ca doreste ca in fiecare colegiu al parlamentarilor din arcul guvernamental sa fie stranse semnaturi, in numar mai mare decat cel al voturilor cumulate de catre acestia, in favoarea motiunii de cenzura.

0 comentariu

Gigi Duru 10-03-2010 - 06:15

slava domnului, e plin si pedeleu’ de prostanaci, dar parca nici unul nu-l ajunge pe prostanacu’ sef…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult