Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD vrea să ţină PNL departe de Băsescu, de Guvernul Boc şi de PDL

PSD vrea să ţină PNL departe de Băsescu, de Guvernul Boc şi de PDL

scris de A.H.
1 afisari

Conducerea PSD a fost mandatat de membrii Biroului Permanent Naţional (BPN) al partidului, să propună PNL şi PC un pact de necolaborare “sub nicio formă” cu Traian Băsescu, cu Guvernul Boc şi cu PDL, dar şi să discute cu cele două formaţiuni realizarea unei “opoziţii unite şi a unei gândiri pentru a salva România din situaţia în care se află”.

“O să vă cer în mod formal un mandat pentru ca astăzi (luni – n.r.) la ora 14.30, cu o delegaţie din care, alături de mine, va face parte secretarul general, Liviu Dragnea şi preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, să participăm la o discuţie extrem de serioasă si concretă cu partenerii din opoziţie, PNL şi PC. Doresc din partea dv. de a propune (PNL şi PC, n.r.), în mod clar şi asumat, un pact de necolaborare sub nicio formă cu cu Traian Băsescu, cu Guvernul Boc şi cu PDL şi un mandat din partea dv. de a deschide discuţii concrete pentru realizarea unei opoziţii unite şi unei gândiri politice pentru a salva România din situaţia în care se află. E un semnal pe care îl aşteaptă şi colegii de la PNL şi cei de la PC”, a afirmat Ponta, la începutul şedinţei BPN al PSD, informează Agerpres.

Propunerea preşedintelui PSD a primit un vot favorabil din partea BPN.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult