Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Puiu Haşotti, ministrul Culturii ?

Puiu Haşotti, ministrul Culturii ?

scris de A.B.
7 afisari

Liderul senatorilor liberali, Puiu Haşotti, este propunerea PNL pentru funcţia de ministru al Culturii, în locul lui Mircea Diaconu, declarat incompatibil.

hasotii

foto: observator.ro

După ce a pierdut lupta cu ANI, fiind declarat incompatibil, Mircea Diaconu nu mai poate ocupa funcţia de ministru al Culturii. Deşi se vehicula că locul lui Diaconu va fi luat de Adrian Iorgulescu, care a mai ocupat această funcţie, ei bine, PNL a scos alt nume din mânecă: Puiu Haşotti. Dacă va accepta propunerea, Diaconu, nevoit să renunţe la postul de ministru al Culturii după ce a fost declarat definitiv incompatibil. Instanţa supremă a respins, marţi, recursul acestuia privind hotărârea prin care ANI a constatat că se află în incompatibilitate întrucât a fost senator şi director al Teatrului Nottara. Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că va discuta la Guvern cu ministrul Culturii, Mircea Diaconu, el precizând că înlocuitorul acestuia pentru a ocupa portofoliulîi va fi propus de liderul PNL, Crin Antonescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult