Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Quintus: Demisia lui Chiliman ar aduce un prejudiciu PNL

Quintus: Demisia lui Chiliman ar aduce un prejudiciu PNL

scris de A.B.
1 afisari

Mircea Ionescu-Quintus, preşedintele de onoare al Partidului Naţional Liberal (PNL), consideră că o demisie a lui Andrei Chiliman din partid ar fi o greşeală şi ar aduce un prejudiciu liberalilor.

Mircea-Ionescu-Quintus„Eu nu pot să sfătuiesc pe nimeni să facă o greşeală. Ar fi o greşeală şi pentru el şi un prejudiciu nepotrivit, mai ales în momentul acesta, pentru noi toţi. Sper să mă asculte. Lucrăm de 22 de ani împreună şi nu o să ne despărţim chiar acum”, a spus Mircea Ionescu-Quintus.

Seniorul liberal a afirmat, pentru Agerpres, că încă nu a reuşit să vorbească cu Chiliman pe marginea posibilei sale demisii din PNL, dar că îşi doreşte să-l contacteze cât mai curând.

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a declarat luni că ia în considerare demisia din Partidul Naţional Liberal.

„Iau în considerare în mod foarte serios demisia din PNL„, a spus Chiliman, care a afirmat că va lua această decizie după ce se va sfătui cu foştii lideri ai PNL Călin Popescu-Tăriceanu, Radu Câmpeanu şi Mircea Ionescu-Quintus.

Consiliul Naţional Executiv al PNL a aprobat luni, cu majoritate de voturi, înlocuirea lui Andrei Chiliman de la şefia PNL Bucureşti şi a liderilor filialelor sectoarelor 2 şi 4 ale Capitalei, Dan Cristian Popescu şi Geani Dinu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult