Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Radu Câmpeanu: Între Antonescu şi Chiliman a avut loc o dispută

Radu Câmpeanu: Între Antonescu şi Chiliman a avut loc o dispută

scris de A.B.
9 afisari

Radu Câmpeanu, preşedintele de onoare al liberalilor, a dezvăluit că în urmă cu trei sau patru zile a participat la o şedinţă în care a avut loc o controversă extrem de serioasă, o dispută între Crin Antonescu şi Andrei Chiliman, pe un subiect mai vechi.

radu campeanu„Am fost de faţă la o şedinţă acum trei-patru zile şi era o controversă extrem de serioasă, o dispută între ei, care părea mai de mult”, a afirmat, pentru Mediafax, Radu Câmpeanu.

Întrebat dacă această dispută are legătură cu stabilirea candidaţilor la sectoarele Capitalei, preşedintele de onoare al PNL a răspuns: „Nu, incidentul a avut loc probabil mai de mult. Era ceva mai vechi”.

Radu Câmpeanu a declarat, de asemenea, că nu crede că Andrei Chiliman, înlocuit luni de la conducerea Organizaţiei PNL Bucureşti, va pleca din partid.

Câmpeanu a precizat că încă nu a discutat cu Andrei Chiliman pe tema unei eventuale demisii a acestuia, însă urmează să fie informat atât de acesta, cât şi de preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi va încerca să medieze între aceştia.

„Nu sunt deloc la curent. Eu am lipsit mai mult timp. O să fiu pus la curent şi de o parte şi de alta. O să vorbesc cu amândoi şi o să vedem”, a spus preşedintele de onoare al liberalilor.

2 comentarii

Stefan Caliga 10-04-2012 - 16:58

Din cate se pare PNL nu il merita pe Andrei Chiliman. Primarul de la 1 a facut multe lucruri bune si si-a indeplinit promisiunile. De aceea orice formatiune politica serioasa ar fi in castig daca l-ar primi in randurile ei. Crin Antonescu se bucura probabil! Timpul va demonstra cat valoreaza o asemenea bucurie. Alegerile generale vor desparti apele si atunci se va vedea cine a avut dreptate sau „cine a invins pe cine”.

Sorin 10-04-2012 - 18:41

Ooooo…mai apare si trompeta domnului Iliescu,presedintele USL ,Radu Coimpeanu ce la ordinul acestuia a distrus CDR ul ,a pus umarul la disparitia PNTcd ului …si are ceea e doreste ….un loc in parlament pe veci !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult