Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Radu Mazare: Cazul Voicu, ultima cantare a lui Basescu in lupta cu serviciile secrete

Radu Mazare: Cazul Voicu, ultima cantare a lui Basescu in lupta cu serviciile secrete

scris de Ziua Veche
5 afisari

 

.„Este o batalie pe care o duce Basescu cu serviciile secrete in cadrul Justitiei din Romania pentru ca erau judecatori care se opuneau acestei masinarii de politie politica reprezentata din Politie, Procuratura, DGI, iar oamenii cand ajungeau in instanta intampinau o judecata cat de cat corecta din partea unor judecatori. Povestea cu Voicu este ultima cantare in cadrul acestei lupte pe care o duce Basescu cu serviciile secrete pentru a putea controla tot ce inseamna de la Politie si pana la judecatori”, a declarat Radu Mazare, marti, citat de Mediafax.


 

El sustine ca fratele sau, senatorul Alexandru Mazare, este cercetat fara motiv in cazul Catalin Voicu deoarece replicile sale din stenograme nu il incrimineaza cu nimic. „Fratelui meu i-au facut dosar penal pentru «ihi, ihi», «da», «inteleg». Dumneavoastra ati vazut altceva in stenograma aia ? Eu numai «ihi, ihi», «da», «inteleg» am vazut si i-au facut dosar penal”, a mai spus primarul municipiului Constanta.

0 comentariu

nadejda 02-03-2010 - 05:16

Senzatia mea e ca acolo totul e plin de praf – canile, agendele, jucariile, etc Totul e jegos si foarte, foarte scump. Plus cartile puse dupa numele autorului in ordine alfabetica. E straniu ptr ca adesea titlul iti ramane intiparit in minte mai mult decat autorul (cand acesta nu e un nume celebru). Prefer librariile mici, doar cu carti, unde ai timp sa te uiti pe titluri, sa rasfaoiesti, sa te lamuresti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS