Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Radu Mazare: “Probabil ca din cauza injuraturilor a trebuit sa stau 15 ore in zapada”.

Radu Mazare: “Probabil ca din cauza injuraturilor a trebuit sa stau 15 ore in zapada”.

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.Primarul Constantei, Radu Mazare, trebuia sa ajunga in noaptea de duminica spre luni la aeroportul Otopeni, de unde urma sa ia avionul spre carnavalul de la Rio de Janeiro. Din cauza viscolului, a ramas blocat toata noaptea intr-un tunel de zapada la Lehliu.


„Am facut 14 ore de la Constanta la Bucuresti, am ramas inzapezit undeva langa Drajna, am stat in masina, intr-un tunel de zapada, toata noaptea. Au fost mai multe autoturisme blocate, eu eram intr-un 4X4. Nu a venit nimeni sa ne ajute, spre dimineata au ajuns doi lucratori cu vola, care s-au blocat si ei in zapada. Am pierdut avionul, o sa-l prind pe ala de maine, daca voi putea sa ajung la aeroport”, a declarat edilul Constantei, la Realitatea TV. Mazare a glumit cand a fost intrebat daca nu are vreo retinere ca pleaca la carnaval in timp ce locuitorii din Constanta se lupta cu zapada si viscolul: „Probabil ca din cauza injuraturilor a trebuit sa stau 15 ore in zapada”.

 

0 comentariu

Adrian D 28-02-2010 - 07:00

„Urmasul lui Dumnezeu pe pamant”? Astia sunt scapati de la Socola? Si noi ii bagam in seama? mai bine in…zeama!

hmmm 01-03-2010 - 17:23

Nu da SIDA in astia odata, sau are SIDA mandria ei?

ENE NICANOR GEORGE 10-03-2010 - 10:11

SI BASESCU A PURTAT O VESTA DE ACEST GEN LA INTALNIRILE CU UDMR!
SI ULTERIOR UDMR IAU DAT VOTURILE CU CARE A FOST REALES !UNDE MAI PUI SI VOTURILE FRAUDATE DIN STRAINATATE,AI CAROR „INVESTITORI „SAU IMBOGATIT PENTRU 4 GENERATII DE ACUM INCOLO!!!

gogu 13-03-2010 - 16:14

Cine nu traieste intre ei sa nu le ia partea.Sunt foarte duri cu romanii atunci cind au ocazia .

Csont 14-05-2010 - 22:56

va rup kakatilor!tai gatu la rroman sfaram oase!muie voua gure mari de labagii!!

hasu 14-05-2010 - 23:21

se pare ca voi sunteti labagii si v-ati pierdut prin canale ca sunteti mult mai putini decat noi.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS