Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Radu Mazăre şi-a dat demisia din toate funcţiile de partid. Urmează de la Primărie

Radu Mazăre şi-a dat demisia din toate funcţiile de partid. Urmează de la Primărie

scris de R. C.P.
24 afisari

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat, joi seară, că a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD Constanţa, pe care o ocupa din anul 2003, precizând însă că rămâne în continuare membru al partidului.
radu mazare demisieRadu Mazăre a anunţat, joi seară, că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD Constanţa, menţionând că rămâne simplu membru de partid.

Întrebat dacă a renunţat şi la funcţia de primar, Mazăre a răspuns că nu, dar a adăugat că o va face în câteva săptămâni.

“Deocamdată, nu am demisionat din funcţia de primar, foarte curând însă o voi face”, a declarat Radu Mazăre.

Mazăre ocupa funcţia de preşedinte al PSD Constanţa din anul 2003, când a şi intrat în rândurile social-democraţilor. Radu Mazăre este primar al municipiului Constanţa din anul 2000.
Radu Mazăre a menționat, miercuri seară, când a ajuns la Constanța de la București, că intenționează, curând, să demisioneze de la Primăria Constanței,
Radu Mazăre declarase, la întoarcerea acasă de la Bucureşti că intenţionează să renunţe şi la primărie, şi la politică în scurt timp.

Aş vrea să-mi dau demisia şi vreau să fac lucrul ăsta curând. Nu mă întreba ce înseamnă curând, dacă într-o zi, două, dar e o chestiune, cred eu, de săptămâni, de luni. Acelaşi lucru vreau să-l fac şi de la partid. Păi ce să ajung eu să mă pună ăia de la Bucureşti să mă dea afară că mă anchetează un procuror? Păi uite cum m-a anchetat procurorul, m-a şi băgat la beci de două ori, după care am venit să vorbesc cu voi. Ăsta e motiv să mă dea afară din partid? Eu ştiu că cu toţii suntem nevinovaţi până la o hotărâre definitivă. Dar să rămână domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor, şi eu să rămân cu viaţa mea. Am şi eu dreptul la viaţa mea”, a declarat Radu Mazăre.

El a mai spus că nu mai vrea să participe nici la carnavalul din Mamaia din această vară.

“90 la sută nu mai particip. Dacă nu mai particip eu, cum va arăta carnavalul nu am de unde să ştiu. Am obosit şi mi-e lehamite să mă duc la Primărie, mi-e lehamite să spun şi să iniţiez ceva pentru că urmează să dau cu subsemnatul şi sunt şi eu un om, am dreptul meu după 15 ani. Cred că am tras destul la căruţa asta, poate vreau să stau şi eu la plajă, nu să fac repetiţii pentru carnaval câte cinci zile şi după aia să mă controleze procurorii că de ce l-am făcut”, a explicat Mazăre.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult