Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Rafila: PSD nu depune o moțiune de cenzură în acest moment

Rafila: PSD nu depune o moțiune de cenzură în acest moment

scris de Misu Andrei
79 afisari

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, la Digi24, că PSD nu va depune o moțiune de cenzură în acest moment. Rafila susține că social democrații își doresc alegeri anticipate, însă îi lasă pe cei din Coaliție să își continue certurile.

Nu o să depunem o moțiune de cenzură în acest moment. Îi lăsăm pe cei de la guvernare cum urmează să se înțeleagă. Poziția PSD e clară. Fiind vorba de cel mai mare partid din România funcția de prim-ministru trebuie asumată de PSD într-o construcție politică ulterioară”,  declarat Alexandru Rafila.

Rafila nu a exclus însă ca o moțiune de cenzură să fie depusă în această sesiune parlamentară. Deputatul PSD a mai declarat că partidul își dorește alegeri anticipate.

„Mai există încă o variantă, cea a alegerilor anticipate. Percepția publică este în schimbare în favoarea PSD. Dacă actuala structură de putere nu mai corespunde alegerilor din decembrie, ar trebui organizate astfel de alegeri”, a mai declarat deputatul PSD.

1 comentariu

?????? 20-04-2021 - 13:00

& Sunteți de părere că vaccinarea este și despre faptul că și-au luat mulți doctorate , însă pacienți sunt numai la medicii, de insistă Cîțu să vaccineze și pe la companii, ? Companiile or avea și angajați care au obținut și doctorate, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS