Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Raluca Turcan: La Ungureanu nu ţin nici şantajul, nici sentimentalismele

Raluca Turcan: La Ungureanu nu ţin nici şantajul, nici sentimentalismele

scris de A.B.
17 afisari

Raluca Turcan este de părere că atacarea premierului Mihai Răzvan Ungureanu de către reprezentanţii PDL înseamnă ca democrat-liberalii să-şi bată singuri cuie în talpă.

raluca turcan“Cred că la Mihai Răzvan Ungureanu nu ţin nici şantajul, nici sentimentalismele, ci mai degrabă eficienţa şi mintea clară”, a spus Raluca Turcan.

Ea a arătat că „prioritizarea investiţiilor” de fiecare comunitate locală poate fi o soluţie de discuţie cu premierul „cu calm, fără tensiune şi puncte de vedere radicale”.

„Să atacăm premierul fără de care nu vom putea să consolidăm ideea trecerii crizei înseamnă că nimeni nu va înţelege nimic şi ne batem singuri cuie în talpă. PDL are o mare problemă că în ultimele săptămâni de zile, s-a îndepărat aproape total de temele de stabilizare economică, de stabilizarea economică pe care le câştigase după doi ani de luptă cu criza”, a precizat Turcan.

În altă ordine de idei, Raluca Turcan a a apreciat că PDL nu se reduce la grei şi uşori şi se creează impresia că există membri de partid de mâna întâi şi de mâna a doua, lucru care nu face decât rău partidului.

PDL nu se reduce la grei şi uşori, înseamnă oameni care au muncit şi când partidul avea 7%”, a încheiat Turcan.

2 comentarii

digital 30-03-2012 - 10:12

super tare fătuca asta!
…stabilizarea economiei…hahaha!
…la Ungureanu nu ţin nici şantajul, nici sentimentalismele,….hahaha!
…se creează impresia că există membri de partid de mâna întâi şi de mâna a doua,….hahaha!(păi nu tătucul tău ne-a împărțit în,de prim rang și second-hand?!)
…simpatice,mortale fetele astea,oare așa or fi și pe la OTPDL?!dacă da,suntem pe un drum bun,m-am liniștit!

detector de portocalaci 30-03-2012 - 18:49

Corect, „editarile” acestei persoane de pe centura (politicii) sunt de ha.ha si ka.ka !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult