Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Raluca Turcan: Nu e momentul să punem cuţitele pe masă

Raluca Turcan: Nu e momentul să punem cuţitele pe masă

scris de A.B.
5 afisari

Deputatul PDL Raluca Turcan consideră că în urma plecării din partid a lui Sorin Frunzăverde unii colegi au început să-l critice pe premierul Ungureanu, în opinia sa,  nefiind însă momentul să se pună cuţitele pe masă.

raluca turcan „Cred că unii colegi s-au lăsat duşi de val şi au început să-l critice pe premierul Ungureanu. Dacă noi între noi, în partid, putem să ne mai aruncăm câte un cuţit în spate, că, vorba aceea, ne ştim, cunoaştem şi tehnicile, dacă începem să aruncăm cuţite în premier, atunci mai bine stăm liniştiţi acasă la următoarele alegeri”, a declarat, prntru RFI, Raluca Turcan.

 Potrivit deputatului PDL, partidul poate avea de câştigat de pe urma premierului Ungureanu.

 „Eu cred că premierul este nu doar un motor politic puternic şi credibil, ci şi un motor de guvernare, care poate să continue temele pe care PDL-ul le-a deschis şi anume stabilizarea economică, modernizarea statului. Dacă noi vom fi suficient de inteligenţi să valorificăm potenţialul enorm pe care Mihai-Răzvan Ungureanu îl reprezintă pentru partid, atunci cred că şansa noastră în alegeri creşte considerabil”, a susţinut Turcan.

 Ea a afirmat că în PDL s-au acumulat tensiuni şi a explicat că acest lucru se întâmplă mai ales în perioadele electorale, dar liderii PDL trebuie să găsească “vorbească aceeaşi limbă”.

 „Această pierdere a lui Sorin Frunzăverde poate fi tradusă în felul următor: pierzi un om, mai pierzi în încrederea susţinătorilor lui Frunzăverde şi, per ansamblu, PDL scade în sondaje sau pierde în credibilitate, însă ar fi bine ca toţi membrii PDL şi mai vechi şi mai noi şi mai uşori şi mai grei să încerce să găsească în această perioadă tensionată o limbă comună şi o direcţie clară. Nu cred că este momentul să se pună cuţitele pe masă. Eu cred că acestea trebuie ţinute în teacă până după alegeri, tot partidul să se mobilizeze pentru aceste alegeri, iar după un scrutin electoral se poate discuta ce a fost bine sau rău şi să căutăm responsabilii şi vinovaţii”, a explicat deputatul PDL.

 Raluca Turcan a spus că nu este momentul pentru un congres extraordinar al PDL după demisia prim-vicepreşedintelui Sorin Frunzăverde.

1 comentariu

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 29-03-2012 - 15:11

Naluca, oaia turcana induce in pdl imaginatia mielului pascal,si face un apel disperat: Stati fratilor nu trageti in PIANIST! Cu boculetzu’n frunte vetzi mai avea rezultate …mute !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult