Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Raluca Turcan: Nu e nevoie să ne dăm în spectacol, am pierdut suficient

Raluca Turcan: Nu e nevoie să ne dăm în spectacol, am pierdut suficient

scris de A.B.
6 afisari

Raluca Turcan consideră că democrat-liberalii au pierdut suficient de usturător ca să mai fie nevoie să se dea în spectacol, arătând că, dacă se mai continuă cu demisii în direct şi cu reglări de conturi, PDL nu a înţeles ce are de făcut.

turcan

foto: realitatea.mobi

„Eu cred că am pierdut suficient de usturător ca să mai fie nevoie să ne dăm în spectacol. Dacă mai continuăm cu demisii în direct, cu reglări de conturi sau soluţii la televizor, înseamnă că n-am înţeles nici de ce am pierdut alegerile, nici ce avem de făcut”, a declarat pentru Mediafax Raluca Turcan. Rezultatele dezastruase ale PDL la alegerile din 10 iune s-au lăsat cu demisii, declaraţii, şi reglări de conturi. Prima care şi-a anunţat demisia de la şefia PDL Bucureşti a fost Elena Udrea. Au urmat câteva declaraţii acide ale lui Radu Berceanu şi Cezar Preda care cereau şi demisia preşedintelui Emil Boc. Colac peste pupăză, Sorina Plăcintă şi-a anunşat demisia din PDL şi înscrierea în PNL de la tribuna Parlamentului. A urmat anunţul lui Poteraş, care e gata să părăsească fotoliul d epreşedinte al PDL sector 6, dacă mai marii partidului îi vor cere acest lucru.

1 comentariu

ciufulici 14-06-2012 - 01:49

Colac peste placintă, Sorina Pupăză a intrat in placinta liberala la pupăzu Crin!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult