Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ramnicu Valcea ramane portocaliu

Ramnicu Valcea ramane portocaliu

scris de Ziua Veche
3 afisari

Democrat liberalul Romeo Radulescu a castigat duminica primaria municipiului Ramnicu Valcea cu 55% din voturile exprimate, dupa numararea buletinelor din 80 de sectii de votare dintre cele 87 existente, potrivit Biroului Electoral de Circumscriptie.


 

Contracandidatul sau, social-democratul Remus Grigorescu, a obtinut 45%. Aceleasi procente le indica si numaratorile paralele efectuate de organizatiile PDL si PSD. In primul tur, democrat liberalul Romeo Radulescu obtinuse 48,84% , iar social-democratul Remus Grigorescu 30,93%.

0 comentariu

Catalina Baia 03-03-2010 - 20:45

Dle Prof., lasand la o parte rolul scolii in apropierea copilului de muzica, cum altfel am putea sa-i stimulam pe cei mici sa asculte muzica de calitate si chiar sa cante?

Laurentiu MUSAT 03-03-2010 - 20:52

Ce reprezinta MUZICA pentru dumneavoastra, domnule Voicu Popescu?

Liviu 03-03-2010 - 22:06

Treaba cu corurile si cu „ansamblurile corale” are de suferit in Romania din cauze pe care le stim cu totii … Pe de alta parte ce coruri au existat pe vremea „ailalta” si ce lucrari corale s-au realizat nu cred ca mai este posibil in ziua de astazi !

Sigur ca romanu’ nu-i un mare „cantaret” insa s-a vazut ca daca-si pune mintea poate !!! A promova insa in randul tineretului aceasta arta este un lucru extraordinar de bun. Numai daca stam sa ne gandim cata mizerie morala si in limbaj a invadat scoala pana la clasele ei cele mai mici …

Insa muzica facuta in scoala generala (adica nespecializata) nu are cum sa fie mai ceva decat este pentru simplul motiv ca nu exista atatia profesori (nu mai vorbesc de cei cu adevarat pasionati !!!) si de regula acestia sunt tot felul de suplinitori. Apoi aptitudinile muzicale sunt totusi niste chestiuni atat de rare chiar si in medii in care se promoveaza asa ceva … Sa-i cereti unui suplinitor sa descopere „talente” (mai ales in masa asta de mediocritate in care suntem impinsi pe zi ce trece) este mult prea mult !

jan dinu 03-03-2010 - 22:19

Shi daca este adevarat ca vocea omeneasca este cel mai frumos sunet-instrument al universului –
JD

ioana 03-03-2010 - 22:26

D-le dirijor, se pare ca una din variantele aducerii in atentia publicului larg a lucrurilor de calitate este rebranduirea. In ultimul timp, s-a folosit cu succes acest lucru in arta si-n literatura, prin campania anumitor ziare de a reedita titluri celebre din literatura noastra si din cea universala, ori lucrari despre personalitati marcante ale domeniului, care au aparut la chioscuri saptamanal. Si a functionat, din fericire, mai ales ca s-a creat chiar si o oarecare concurenta in acest sens: Adevarul vs. Jurnalul National. Cum credeti ca s-ar putea rebrandui muzica corala?

un crestin 04-03-2010 - 05:48

Ma indoiesc ca Domnul Dirijor Voicu Popescu va va raspunde la intrebarea de ce va plac dvs. manelele.

Va plac manelele pentru ca nu va plac psalmii, de exemplu.

Va asigur ca romanii crestini nu sunt deloc inculti in ce priveste muzica in general si cea corala in special. Consideram muzica unul din darurile de mare pret daruite noua de Dumnezeu si profitam de faptul ca la toti copiii le place muzica, pentru a-i instrui in cititul si interpretarea unei partituri muzicale in paralel cu invatarea alfabetului.

[quote name=”costeeel”]Citeam undeva că în Suedia, ca şi în toate ţările scandinave, există o tradiţie puternică a corului. Noi de ce suntem aşa inculţi domnule profesor? De ce ne plac manelele şi toţi facem câte ceva pentru a ajuta la manelizarea poporului român?[/quote]

cititor vechi 04-03-2010 - 06:26

Am auzit ca sunteti un adevarat profesionist, un perfectionist, un suflet generos, iubiti muzica, iubiti copiii…
Ce nu iubiti, domnule Voicu Popescu? Ce va liseste in acest moment pe plan profesional? Dar in plan personal?
George Damian, daca tu ai avut ideea interviului cu dl Popescu, felicitari, sincere felicitari. Daca nu, celui care a avut-o.

angel 04-03-2010 - 07:58

Exista sanse de lansare pentru tinerele talente muzicale in Romania?

iolanda 04-03-2010 - 08:05

Exista sanse sa se formeze in Romania un nou curent printre copii de a participa la activitati culturale?

pinguile 04-03-2010 - 12:06

In straintate exista tendinta de a completa muzica si cu altceva. De a oferi divertisment total in concertele corurilor. Stiu ca ati avut cateva concerte inovatoare cu Sound-ul. V-ati gandit sa treceti si de granita cantatului, oferind ritm, ducand vocea umana dincolo de ce se crede in acceptiunea comuna ca sunt limitele ei si luand publicul prin surprindere? Ma gandesc la clipuletele care circula pe net cu reclama la masina si concertul in care e imitata o furtuna.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult